OFFROADPro | Motocross | Enduro | Trial | Supermoto | Jäärata | Speedway

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.
Enduron MM-sarjasta kerrotaan sen yltäneen huimiin lukuihin somenäkyvyydessä. Hieno asia, mutta korjaako se sarjan ongelmallista tilannetta?
Perjantaina ilmestyvässä lehdessä on iso juttu KTM:n 2019 crossimalleista. Koeajossa Ryan Dungey ja Tony Cairoli kävivät näyttämässä, miten vakiolla kerkiää.
motocross, Hyvinkää, MX1
Erki Kahro hallitsi motocrossin MX1-luokan SM-avausta Hyvinkäällä toukokuun lopussa. Videollamme palaamme kilpailutunnelmiin Kahron sekä Juuso Matikaisen, Jami Nummisen ja Santtu Tiaisen haastatteluilla, kun toiseen osakilpailuun on vajaat pari viikkoa.
Sherco julkisti tunnelmavideon ensi vuoden mallistostaan.
motocross, Hyvinkää, MX1
Motocrossin TOP250-luokan kilpailu keräsi Orimattilaan kovan nipun SM-kuljettajia lauantaina. Kerhojoukkueiden Suomen mestarit näyttivät vauhdin mallia kotiradallaan. Osalla SM-kärkikuljettajia riitti sen sijaan liikaakin ohjelmaa.
motocross, MX2, Hyvinkää
Motocrossin lajiryhmä tiedottaa tulevasta tyttöjen MXC-kilpailusta, entisten MXA-kuskien luokituksista, MX65-luokan puomille 40 kuskia,
KTM:n enduromallisto 2019 oli koeajossa pari päivää sitten. Viime kesänä esiteltiin iso uudistus, TPI-moottorit. Nyt koeajettu 2019-mallisto saa vähemmän uudistuksia mutta eron edeltävään huomaa silti selvästi.
Täysin uusi pyörä yllätti positiivisesti
Yamaha YZ65, Yamaha, YZ65, 2018
Yamahan odotettu uutuus motocrossin lapsiharrastajille ja -kilpakuljettajille, eli YZ65 on nyt saatavilla Suomessa. Jämsäläiselle Huolto-Kaksikolle saapui juuri pari pyörää. Odotukset YZ65:n suhteen ovat innostuneet.
motocross, MX-liiga, motocross-liiga, MXC/B, Pori, Yyteri
Motocrossin MX-liigan sarjataulukot ovat olleet tänä vuonna hieman haastavassa tilanteessa päivitysten suhteen. Nyt kuitenkin niille on avattu oma osionsa Suomen Moottoriliiton nettisivulla.
MXGP sarjajohtaja kaatui treeniradalla
Pori, Yyteri, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
MyClubin YouTube-kanavalla on julkaistu tyylikäs haastatteluvideo nuoresta crossarista Niko Hirvosesta.
Ensi lauantaina, 16.6. Orimattilassa ajettavassa TOP250 kisassa on mukana kovia kuskeja, kun järjestävän kerhon Joukkue-SM kultamitalistit Juuso Matikainen, Niko Koskela ja Joni Tuominen asettuvat viiivalle haastajia vastaan.
Sivuvaunumotocrossin MM–kauden viides osakilpailu ajettiin viikonloppuna Latvian Cesisissä. Suomalaisveljesten Riku ja Lari Kunnaksen viikonloppu oli tapahtumia täynnä. Ensimmäisen nollaerän jälkeen kaksikko ajoi toisessa erässä hienosti yhdeksänneksi.
Teivon nopealla, kilometrin ovaalilla päästettiin maamme Flat Track- kuljettajat kokeilemaan perjantaina todellista vauhdin hurmaa ja koneiden kulkua, huippunopeuksien ollessa 165 kilometrin tuntinopeuden tietämillä.