Alalla tapahtuu

Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.
Orimattilassa Motopalvelun tiloissa vietettiin perinteistä kaudenpäätöstä puurojuhlan merkeissä.
SML ja Liikennevakuutuskeskus LVK jatkoivat käynnissä olevaa työtä ja kokoontuivat jälleen maanantaina 26.11.2018 pohtimaan eristetyn alueen käsitettä ja liikennevakuuttamisvelvoitetta.
Lauantaina 1.12. vietetään Orimattilan Messinkitiellä Motopalvelun perinteikästä OFFROAD-päivää. Pikkujouluhengessä tarjolla on herkkuja kaikille ja kovia tarjouksia.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.
Rockstar arpoo Tampereen Supercrossissa Husqvarna FE 350 pyörän. Kilpailu on käynnissä Rockstar Finlandin Facebook -sivuilla!
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
Pohjoismaiden kauppakeskusyhdistys NCSC on valinnut Kauppakeskus Myllyn järjestämän Mylly Trialin Suomen parhaaksi markkinointikampanjaksi. Voittaja julkistettiin keskiviikkona 10.10.2018 NCSC Finland Awards gaalaillassa ravintola Pörssissä Helsingissä.
Perinteinen syksyn maastoajoneuvojen koeajotapahtuma järjestetään lauantaina TuusMotorin toimesta Tuusulassa.
LK-racing Polaria valmennus ja managerointi tiimissä kilpailukausi alkaa olla loppusuoralla.