Alalla tapahtuu

Storm, Motoracing Company
Storm Motor Turku ja MotoRacingCompany palvelevat motoristeja nyt saman katon alla Turussa.
Suomen Moottoriliitto on ottanut täksi kaudeksi käyttöön Motti-jäsenpalvelujärjestelmän, jonka kautta voi muun muassa ilmoittautua kilpailuihin. Järjestelmässä on havaittu puutteita, kun nyt käytännössä vasta kahteen kilpailuun on hyödynnetty Mottia.
Päitsi, Päijänteen Ympäriajo
Hallituksen kaavailemalla ajokorttilain muutoksella olisi pääasiassa negatiivisia vaikutuksia mopo- ja moottoripyöräkorttien hankintaan. Kuluttajille tulisi ylimääräisiä kustannuksia ja liikenneturvallisuusriskit kasvaisivat.
RacingBike avaa ovensa asiakkaille keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 10:00 uuden myymälän valmistuessa Vantaan Lavankoon.
Dynaset, Offroad Areena, sisärata, hallirata, Ylöjärvi
Dynaset Offroad Areena ja OFFROADPro järjestävät virpomisarvonnan, josta voi voittaa ajolipun Dynaset Offroad Areenalle. Osallistuminen on helppoa.
Ensi viikonloppuna Oulussa ajettavassa kelkkacrossin stadionikisassa pääsee pelaamaan vedonlyöntiä, kun Veikkaus hyväksyi kisan kohteekseen.
Suomen Moottoriliitto on julkaissut vuoden toisen kerhotiedotteen.
TSMU, Extreme Areena
OFFROADPro ja Turun Seudun Moottoriurheilijat arpoo 10 kertalippua TSMU Extreme Areena -sisäradalla Raisioon. Osallistuminen on helppoa ja motocross mahtava laji!
Huippupalkinnot, etunenässä Alex Rayn kypärä Tampereen Supercrossista, arvottiin tammikuun päätteksi lehden tilaajien kesken.
Motonet jatkaa SM-Motocross sarjan pääyhteistyökumppanina myös alkavalla kilpailukaudella 2018.