Alalla tapahtuu

Husqvarnan uudet offroad-mallistot ovat laajasti koeajettavissa ympäri Suomen. Koeajot alkavat 14.8. Jämsästä ja jatkuvat aina syyskuun puoliväliin asti. Tarkemman koeajokiertueen aikataulun löydät alta.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
Euroopan komissio on julkaissut esityksen koskien uuden liikennevakuutusdirektiivin muutoksia.
Storm, Motoracing Company
Storm Motor Turku ja MotoRacingCompany palvelevat motoristeja nyt saman katon alla Turussa.
Suomen Moottoriliitto on ottanut täksi kaudeksi käyttöön Motti-jäsenpalvelujärjestelmän, jonka kautta voi muun muassa ilmoittautua kilpailuihin. Järjestelmässä on havaittu puutteita, kun nyt käytännössä vasta kahteen kilpailuun on hyödynnetty Mottia.
Päitsi, Päijänteen Ympäriajo
Hallituksen kaavailemalla ajokorttilain muutoksella olisi pääasiassa negatiivisia vaikutuksia mopo- ja moottoripyöräkorttien hankintaan. Kuluttajille tulisi ylimääräisiä kustannuksia ja liikenneturvallisuusriskit kasvaisivat.
RacingBike avaa ovensa asiakkaille keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 10:00 uuden myymälän valmistuessa Vantaan Lavankoon.
Dynaset, Offroad Areena, sisärata, hallirata, Ylöjärvi
Dynaset Offroad Areena ja OFFROADPro järjestävät virpomisarvonnan, josta voi voittaa ajolipun Dynaset Offroad Areenalle. Osallistuminen on helppoa.
Ensi viikonloppuna Oulussa ajettavassa kelkkacrossin stadionikisassa pääsee pelaamaan vedonlyöntiä, kun Veikkaus hyväksyi kisan kohteekseen.