video

Icon
Videolla ensitunnelmia juuri ajetusta KTM 2019 crossimalliston koeajotilaisuudesta.
motocross, Kalifornia
Kaudella 2017 SM-Motocrossin katsojille järjestetyn valokuvakilpailun voitti Antti Peltola. Voitto siivitti hänet viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan. Uusi kilpailu on luvassa jälleen tällä kaudella.
MXC/B, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, Pori, Yyteri, startti
Julkaisimme pitkän koostevideon MXC/B- ja MXC/A-luokkien MX-liigakauden avauksesta Porista parin viikon takaa.
Viime vuoden lopulla Varkaudessa sai ensi-iltansa Must One’s Racing Team:sta kertova dokumentti Mudasta podiumille. Nyt kaikilla on mahdollisuus katsoa tämä dokkari.
MXH, Pori, Yyteri, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, motocross
YouTube-videollamme palaamme vielä motocrossin MX-liigan ensimmäisen osakilpailun MXH- ja MXB-luokkien tunnelmiin Poriin sunnuntaille 6. toukokuuta.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Julkaisimme YouTube-kanavallamme pitkän koosteen motocrossin MX65-luokan MX-liigan avausosakilpailusta Porista, missä lapset oli jaettu a- ja b-finaaleihin.
VGN, Vesivehmaa Grand National
Pilvilinnan Talonmies on julkaissut fiilisvideon VGN-kilpailusta.
Naiset, motocross, Pori
Motocrossin naisten Suomen Cup -avauksen voitti Vilma Jarkkola Porissa lauantaina. Videokoosteessamme kummankin erän tunnelmat.
Naiset, startti, Panssari CC, Parolannummi, cross country
Cross countryn SM-kauden avauksen yhteydessä käynnistettiin naisten Suomen Cup Parolannummella lauantaina 21. huhtikuuta. Samassa yhteydessä Panssari CC:ssä kilpailivat myös V60- ja classic-luokkalaiset. Promoottori koosti tapahtumat videolle.
Motocrossin MX-liigakausi 2018 käynnistyi Porissa viikonloppuna. Sampo Rainio voitti MXC/B- ja MXC/A-luokkien yhdistetyt erät. MXC/A-luokkalaisena hän ei kerännyt MX-liigapisteitä.