video

Icon
Orimattilan Moottorikerho kesti ennakkosuosikin paineet ja vei joukkueella Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela kerhojoukkueiden Suomen mestaruuden kolmannen kerran peräkkäin.
Jesse Viljakainen julkaisi videon, jossa mies testailee ensi vuoden mallista Husqvarnan 2-T enskaa.
Imatralaisnuorukainen kertaa viikonlopun kisaa ja valottaa myös suunnitelmia ensi kaudeksi.
Crossin joukkue-MM lähestyy ja USA:n joukkue pääsee kotikentälleen haastamaan muun maailman. Ja tietysti tohina kisan ympärillä on jo kovaa...
Hondan kisatiimi enduron MM-sarjassa julkisti ensi kauden kalustoa ja samalla videon viime viikonlopun MM-osakilpailusta.
Harri Kullas vieraili jälleen motocrossin SM-sarjassa, kun kauden viides osakilpailu oli vuorossa Alavudella sunnuntaina. Kullas kilpaili poikkeuksellisesti kahdessa luokassa voittaen ne molemmat.
Parin viikon päästä ilmestyvässä lehdessä Samuli Aro raportoi koeajojutussaan 2019-vuosimallin GasGasin ominaisuuksista.
Porukkaa oli mukavasti paikalla Kanteleen Krossareiden Sänkipäivillä ja ajot nopealla peltoradalla sujuivat hyvin. Paikalla nähtiin monenlaista kalustoa, mm. KTM950 ja Suzukin sivuvaunulaitos.
Tänä vuonna säät näyttäisivät suosivan ajopäivän järjestämistä puidulle pellolle sunnuntaina 26.8. Reittivideolla koko pitkä rata.
Pukkilan Moottoriurheilijat ry ja Kanteleen Krossarit ry järjestävät yhteistyössä lauantaina 15.9.2018 järjestyksessään kolmannen Kanteleen Herkkulenkin.