Enduro

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Enduron maailmanmestari Eero Remes ajoi tänään E2-luokan voittoon Ranskan MM-osakilpailussa. Roni Kytönen ylsi Enduro Youth -luokan toiseksi.
Enduron EM-sarja toi Suomeen ison kasan arvomitaleja. Suomalaiskuljettajat saavuttivat kaksi henkilökohtaista Euroopan mestaruutta, EM-hopean, EM-pronssin sekä joukkuemestaruuden ja joukkueiden EM-hopeaa ja -pronssia.
Enduron Euroopan mestaruussarja saatiin tänään päätökseen Puolan Kielcessä. U21-luokassa viimeisiä kilpailuja hallinnut Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi tänään loppucrossissa myös selvään voittoon ja samalla Euroopan mestaruuteen.
Koko kautta upeasti dominoinut Sanna Kärkkäinen saavutti naisten luokan Euroopan mestaruuden.
Kanteleen Herkkulenkki tarjosi tänä vuonna yli 140 kuskin porukalle herkkua lenkkiä.
Enduron Euroopan mestaruudet ratkaistaan tänä viikonloppuna Puolan Kielcessä. Suomalaiskuljettajat ovat tuomassa kotiin tuliaisiksi useampia mitaleja.
Kauden kaksi viimeistä SM-osakilpailua sekä joukkue SM ajetaan 29.-30 syyskuuta Vantaalla.
Jämsän Seudun Moottorikerho on päättänyt järjestää kesällä 2020 endurokilpailun, jossa matkaan lähdetään illalla ja maaliin saavutaan aamulla.
Moottoriurheilu.tv:ltä tulleessa lauantain moottoriurheilukoonnissa oli virhe endurotiedotteessa. Eero Remes ei vielä aivan varmistanutkaan enduron suomenmestaruutta, sillä jäljellä on vielä kaksi osakilpailua.