Weckman niukasti ulkona podiumilta Valkenswaardissa

Kuva
Sari Weckman
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa

Lämpötila oli nollan tuntumassa ja taivaalta satoi jopa välillä lunta, kun motocrossin EMX125 ja EMX300 sarjat starttasivat Valkenswaardissa. Toista kauttaan luokassa ajava Emil Weckman vastasi parhaasta suomalaissuorituksesta EMX125-luokassa. Lauantaina ajetussa ensimmäisessä erässä Weckman starttasi kymmenen parhaan joukossa, mutta nousi hienolla ajolla toiseksi. Toisessa erässä KTM-kuljettaja oli startin jälkeen kymmenentenä, mutta kaatuminen ensimmäisellä kierroksella pudotti hänet kauas kärkitaistelusta. Maalissa Weckman oli lopulta erässä kahdeksas ja yhteistulosten neljäs. Tällä kaudella muutamia EMX125-osakilpailuja ajava Mauno Nieminen oli yhteistulosten sijalla 24 ja Wiljam Malin sijalla 37. EMX300-luokkaan täksi kaudeksi palannut Mikael Kaipanen oli 31.

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.