Alalla tapahtuu

Miehemme maailmalla ovat olleet ahkerina. Sami Pöllänen kävi koeajamassa uudet Husset ja Samuli Aro tutustui Shercon 2018-mallistoon.
Perjantaina ilmestyvässä uudessa OFFROADProssa tutkimme äänimittauksen kompastuskivet.
Perjantaina ilmestyvässä OFFROADPron numerossa 5/17 on suuri ajolasien vertailu.
Järvenpäässä toimivasta RacePros-moottoripyörä- ja huoltoliikkeestä on tullut WP-iskunvaimenninvalmistajan virallinen edustaja Suomessa.
Ruotsalainen Pierce Ab, joka pyörittää kolmea suurta teknisenkaupan verkkokauppaa, 24MX:ää, XLmoto:a sekä Sledstore:a, kasvatti myyntiään 77% vuoden ensimmäisellä kvartaalilla 72 miljoonasta kruunusta 128 miljoonaan kruunuun verrattuna vuoden takaiseen. L
Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala ja toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist tapasivat liikenneministeri Anne Bernerin keskustellakseen moottoripyöräurheilua koskettavasta liikennevakuutuksesta.
Nettikaupat ovat olleet jo vuosikausia osa lähes kaikkea kuluttajakaupankäyntiä. Offroad-alalla toimivan Octane.fi:n Jarkko Sutinen näkee verkkokauppatoiminnassa myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kontaktiin asiakkaan ja kauppiaan välillä.
MP-Racing on aina panostanut vahvasti varaosapalveluihin ja nyt Husqvarnan sekä Husabergin omistajien on entistä helpompi hankkia varaosia suoraan verkkokaupan selattavasta varaosakirjasta.
Konekesko Oy tiedottaa mahdollisesta vaarasta koskien lasten Yamaha-huppareita.
Sipoon motocross-radan kahvioon on avattu Race ProShop josta saa kätevästi tärkeimmät tarvikkeet ja kulutusosat.