Cross Country

Kauhajoella ajetaan kansallinen cross country -kilpailu launtaina. Sen jälkeen kauteen mahtuu vielä kolme CC-kilpailua, joiden kaikkien ilmoittautumiset ovat avoinna.
Lasse Kurvinen ei voinut ymmärtää kokemaansa Jämsän cross countryssa. Kanssakilpailijan isä, kilpailun valvoja esti hänen pääsyään huoltoon ja aikarangaistuskin napsahti. Lauantai sai jälleen pohtimaan sääntöjä ja lajikuvaa.
Motocrossin EM- ja SM-sarjoihin tänä vuonna keskittynyt Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen otti uransa ensimmäisen cross countryn SM-osakilpailuvoiton Jämsässä lauantaina.
Nuori Roni Kytönen hakee uransa ensimmäistä cross countryn SM-osakilpailuvoittoa lauantaina kotimaisemissaan Jämsässä.
Cross countryn lajisääntö ei kiellä heittolinssien käyttöä, mutta lauantaina Jämsässä niitä ei saa kilpailunjärjestäjän päätöksellä käyttää.
Numero, numerokilpi, Marko Vihriä
Sosiaalisessa mediassa on virinnyt tuttu keskustelunaihe pyörien numeropohjien väreistä ja niihin liittyvien sääntöjen noudattamista. Jämsän Seudun Moottorikerhosta muistutetaan, että Jämsän cross country -kilpailussa mennään sääntöjen mukaan.
Mikkelin Moottorikerhon uuden, Jyhnäharjun rata-alueen avajaiskisana ajettiin 5.8. kansallinen cross country –kilpailu, jossa A-luokkaa hallitsi ylivoimaisesti Joni Kaivolainen.
Panssari CC
Jämsän Seudun Moottorikerho (JSMK) harkitsi sprint cross countryn järjestämistä SM-osakilpailuviikonloppunsa sunnuntaipäivään 20. elokuuta.
Jämsän Seudun Moottorikerhon tulevassa cross country -kilpailussa kokeillaan uutta aikataulua elokuussa. Luokkia on yhdistetty aiempaa enemmän.
MMK:n Jyhnäharju CC-kisan ilmoittautumisaikaa on jatkettu ke 26.7. klo 20 asti.