Trial-pyörien show-tapahtuma jälleen kauppakeskus Myllyssä

Teksti
Joa Hindren on jo kolmatta kertaa mukana Mylly Trialissa 3.-4.3.
Kuva
Marko Vihriä
Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa järjestetään kolmantena keväänä perättäin trial-moottoripyörien ajonäytöstapahtuma 3.-4. maaliskuuta.

Samassa yhteydessä toteutetaan myös vuoden 2018 uutuuksia esittelevä moottoripyöränäyttely.

Myllyssä tapahtuu jälleen huikeita ja poikkeavia asioita, kun Turun Seudun Moottoriurheilijat järjestää ”Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely” -tapahtuman maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Viikonloppu sisältää useita trial- moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä kauppakeskuksen sisälle Myllyntorille rakennettavalla rata-alueella. Kuljettajina toimivat Suomen parhaimmistoon lukeutuvat Joa Hindren ja Timo Myöhänen sekä kaksi junioria. Mukana on myös espanjalainen fillari-trialin MM-mitalisti Javi Alonso.

Kauppakeskuksen käytäville levittäytyvä moottoripyöränäyttely esittelee mopojen, skoottereiden, kevytmoottoripyörien, moottoripyörien ja mönkijöiden uutuuksia. Nähtävillä on niin offroad- kuin katupuolen kulkuneuvoja, unohtamatta sähkötoimisia polkupyöriä. Mukana on myös moottoripyöräalan ulkopuolisia näytteilleasettajia.

Lisäksi käytäville rakennetaan lapsille sähkömopojen ajorata, jossa perheen pienimmät voivat käydä kokeilemassa sähkökäyttöisellä mopolla ajamista 5 euron hintaan.

- Voimme nyt puhua jo lyhyestä perinteestä tapahtuman suhteen, kun tuomme sen Myllyyn kolmantena keväänä perättäin. Kauppakeskuksen kävijämäärä kasvoi viime vuonna ensimmäisestä järjestämiskerrasta, mikä on hieno osoitus tapahtuman kiinnostavuudesta, Mylly Trialin tuottamisesta vastaava Marko Vihriä kertoo.

- Kasvatamme ja kehitämme tapahtumaa jälleen. Olemme saaneet lisää näytteilleasettajia aiempaan verrattuna, joten vaikuttaa siltä, että olemme oikealla tiellä. Nähtävää ja koettavaa riittää varmasti. Ja onhan kauppakeskukseen todella helppo tulla nauttimaan trial-näytöksistä sekä moottoripyöristä shoppailun ja ruokailun ohessa.

Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely on avoinna Myllyn aukioloaikojen mukaisesti ja yleisölle maksuton.

Tapahtuman toteuttaa Turun Seudun Moottoriurheilijat ry. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on kauppakeskus Myllyn ohella Turun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy LKV.

Kahden aiemman vuoden tapahtumien tunnelmiin voi tutustua Myllyn YouTube-kanavalla.

Lisätiedot:

www.kauppakeskusmylly.fi
www.facebook.com/KauppakeskusMyllyTrial
www.facebook.com/events/1586671318035539
www.tsmu.fi
www.facebook.com/TurunSeudunMoottoriurheilijat

Javi AlonsoEspanjalainen Javi Alonso on show-mies.
Javi AlonsoJavi Alonso testaili hyppytaitojaan yleisön avustuksella 2017.
Joa HindrenJoa Hindren kuulosteli yleisön kannustusta 2017.
Kuskien nimmarit ovat kuumaa kamaa.
Kuva
Marko Vihriä

Lisää uutisia

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
Aurinkoinen sunnuntai Orivedellä antoi runsaalle yleisölle mahtavan taistelupaketin kaikissa lähdöissä, kun moottoripyörien SM-jääratasarja jatkui Orivedellä.
Jääradan SM-kausi jatkui tänään Orivedellä 140 kuljettajan voimin. 250cc-luokassa kauden toisen osakilpailun vei nimiinsä Niklas Ajo ja 450cc-luokassa ruutulippua tervehti ensimmäisenä Vertti Takala.
250-luokan itälohko avasi kilpailukautensa rytinällä Teksasissa. 450-luokassa kisassa ei isompia yllätyksiä.