THOR juhlamallisto

Teksti
THOR aloittaa 50-vuotisen taipaleensa juhlistamisen tänä vuonna julkaisemalla 50th Anniversary varustemalliston.

Siitä on mennyt nyt 50 vuotta kun Torsten Hallman vuonna 1968 toi markkinoille USA:n ensimmäisen ajovarustemerkin ensimmäisen malliston. Uuden merkin nimeksi valikoitui THOR, joka juontaa juurensa sanoista Torsten Hallman Original Racewear. Merkki on kestänyt hyvin vuosikymmenten aikana tapahtuneissa muutoksissa ja jatkaa kulkuaan edelleen vahvasti.

Nyt juhlavuoden kunniaksi THOR lanseeraa S18-malliston, jossa on kattavasti koottuna kaikkea tarpeellista varustepuolelta. Malliston perusidea on edelleen sama kuin millä Hallman aikanaan aloitti, kestävyys ja käyttömukavuus ovat ensisijaiset tavoitteet.

THOR ajovarusteita myyvät kaikki Parts Europen jälleenmyyjät.

Osoitteesta www.partseurope.eu/dealersearchlöydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

Fuse High Tide Grey Lime
Pulse Air Hype White Navy

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.