THOR juhlamallisto

Teksti
THOR aloittaa 50-vuotisen taipaleensa juhlistamisen tänä vuonna julkaisemalla 50th Anniversary varustemalliston.

Siitä on mennyt nyt 50 vuotta kun Torsten Hallman vuonna 1968 toi markkinoille USA:n ensimmäisen ajovarustemerkin ensimmäisen malliston. Uuden merkin nimeksi valikoitui THOR, joka juontaa juurensa sanoista Torsten Hallman Original Racewear. Merkki on kestänyt hyvin vuosikymmenten aikana tapahtuneissa muutoksissa ja jatkaa kulkuaan edelleen vahvasti.

Nyt juhlavuoden kunniaksi THOR lanseeraa S18-malliston, jossa on kattavasti koottuna kaikkea tarpeellista varustepuolelta. Malliston perusidea on edelleen sama kuin millä Hallman aikanaan aloitti, kestävyys ja käyttömukavuus ovat ensisijaiset tavoitteet.

THOR ajovarusteita myyvät kaikki Parts Europen jälleenmyyjät.

Osoitteesta www.partseurope.eu/dealersearchlöydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

Fuse High Tide Grey Lime
Pulse Air Hype White Navy

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.