Savaste kilpailee Saksan liiton lisenssillä

Motocrossin MX2-luokan MM-sarjan Euroopan-avaukseen starttiluvan saanut Kim Savaste kilpailee tänä vuonna Saksan liiton ajajalisenssillä. Asia on hyväksytty myös Suomen Moottoriliitossa.
Kim Savaste harjoitteli viime syksynä Säkylän hiekalla.
Kuva
Marko Vihriä

Savaste edustaa tänä vuonna saksalaista Pfeil Kawasaki -tiimiä, joka edellyttää sitä, että Savaste kilpailee saksalaisella lisenssillä (DMSB). Savaste ajaa ”päätyönään” Saksan Adac-mestaruussarjaa Youngsters-luokassa (MX2), mutta nyt on varmistunut myös osallistumisoikeus MX2-luokan toiseen MM-osakilpailuun Hollannin Valkenswaardiin täksi viikonlopuksi.

Ajajalisenssin ottaminen Saksan moottoriliitosta edellytti Savasteelta luvan pyytämistä Suomen Moottoriliitosta (SML). Asiassa ei ollut ongelmaa.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.