Oranssit supercross-tiimit esittelyssä

KTM järjesti mediapäivän Amerikan päämaajansa viereen rakennetulla uudella testiradallaan. Radan pattisuora oli todella haastava eikä edes kaatumisilta vältytty.
Marvin Mesquin on KTM tehdastiimin ykkösnyrkki tulevalla supercross kaudella. Brock Tickle siirtyy ranskalaisen aisapariksi oranssiin leiriin.
Ajosession aluksi Musquin kiersi pattisuoran, mutta päivän päätteeksi ajo alkoi jo kulkea paremmin myös pateissa.
Brock Ticklen oli innoissaan uudesta pyörästä ja ajo oli silminnähden parantunut verrattuna kuukauden takaiseen tilanteeseen.
Ryan Dungey piipahti tilaisuudessa kertomassa kuulumisiaan ja seurasi myös ajosessioita mielenkiinnolla.
Troy Lee Designs KTM tiimi jatkaa tutulla kokoonpanolla myös kaudella 2018. Alex Martin, Shane McElrath, Jordon Smith ja Sean Cantrell toimivat tiimikuskeina.
Shane McElrathin ajo oli vahvan näköistä eikä vauhti puutunut pattisuorallakaan.
TLD KTM:n Alex Martinin ajo näytti hyvältä, mutta pattisuoralla pienikokoisen kuljettajan vauhti tökki pahasti.
Rocky Mountain ATV/MC-WPS-KTM tiimin kuljettajat isossa luokassa ovat Blake Baggett ja Benny Bloss ja pikkuluokassa Dakota Alix ja Anthony Rodriguez.
Blake Baggett uhkui haastatteluissa itseluottamusta ja mies piti selkeästi parasta vauhtia pattisuoralla. Muuten ajo oli melkoista roiskimista ja pelit olivat livetä hanskasta useampaankin kertaan.
Rocky Mountain ATV ja MC-tiimin Dakota Alixilla kaatui radan haastavalla pattisuoralla ja joutui jättämään ajosession kesken.

Lisää uutisia

Italialainen Thomas Oldrati ei sulattanut Eemil Helanderin ohitusta Päitsillä, vaan huitaisi suomalaista pätkällä.
Aleksi Jukola hallitsi Päitsin yleiskilpailua Jämsän kokoomatauolle asti. Toisena silloin ollut Eemil Pohjola pääsi kuin pääsikin nousemaan Jukola ohitse, mutta Pohjolan kisa päättyi 13. maastokokeella teknisiin ongelmiin.
83. Päijänteen ympäriajo käynnistyi lauantaiaamuna Vierumäeltä aurinkoisissa ja kylmissä olosuhteissa. Ennakkoon Päitsin mustaksi hevoseksi povattu Aleksi Jukola hallitsee yleiskilpailua kahdeksan erikoiskokeen jälkeen.
OFFROADPro poikkesi Päitsillä maastokoe vitoselle ja otti kuvat kaikista kyseisellä Evon pätkällä ajaneista kuskeista.
Päijänteen ympäriajossa on nyt ajettu kärjen osalta seitsemän erikoiskoetta.