Oranssit supercross-tiimit esittelyssä

KTM järjesti mediapäivän Amerikan päämaajansa viereen rakennetulla uudella testiradallaan. Radan pattisuora oli todella haastava eikä edes kaatumisilta vältytty.
Marvin Mesquin on KTM tehdastiimin ykkösnyrkki tulevalla supercross kaudella. Brock Tickle siirtyy ranskalaisen aisapariksi oranssiin leiriin.
Ajosession aluksi Musquin kiersi pattisuoran, mutta päivän päätteeksi ajo alkoi jo kulkea paremmin myös pateissa.
Brock Ticklen oli innoissaan uudesta pyörästä ja ajo oli silminnähden parantunut verrattuna kuukauden takaiseen tilanteeseen.
Ryan Dungey piipahti tilaisuudessa kertomassa kuulumisiaan ja seurasi myös ajosessioita mielenkiinnolla.
Troy Lee Designs KTM tiimi jatkaa tutulla kokoonpanolla myös kaudella 2018. Alex Martin, Shane McElrath, Jordon Smith ja Sean Cantrell toimivat tiimikuskeina.
Shane McElrathin ajo oli vahvan näköistä eikä vauhti puutunut pattisuorallakaan.
TLD KTM:n Alex Martinin ajo näytti hyvältä, mutta pattisuoralla pienikokoisen kuljettajan vauhti tökki pahasti.
Rocky Mountain ATV/MC-WPS-KTM tiimin kuljettajat isossa luokassa ovat Blake Baggett ja Benny Bloss ja pikkuluokassa Dakota Alix ja Anthony Rodriguez.
Blake Baggett uhkui haastatteluissa itseluottamusta ja mies piti selkeästi parasta vauhtia pattisuoralla. Muuten ajo oli melkoista roiskimista ja pelit olivat livetä hanskasta useampaankin kertaan.
Rocky Mountain ATV ja MC-tiimin Dakota Alixilla kaatui radan haastavalla pattisuoralla ja joutui jättämään ajosession kesken.

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.