video

Icon
RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Kurre, Miska, Samuli, Verkku ja Emppu ovat reenit ajaneet ja huomena täräytetään kilpaa.
Roni Salin nautti karsintaerän holeshotista Tampere Supercrossin lauantaissa. Myös koko kaksipäiväinen tapahtuma oli maukas, vaikka finaalit jäivät tällä kertaa saavuttamatta.
Legendaarinen Lake Elsinore GP ajettiin viime viikonloppuna Kaliforniassa.
Cross countryn SM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon Säkylässä lokakuussa ajetusta U20-luokan Suomen Cupin päätösosakilpailusta.
MXA:n tuoreella videolla supercross mestari Ryan Villopoto nähdään ulkoiluttamassa James Stewartin vanhaa KX250SR-pyörää Glen Helenin supercross- ja motocross-radoilla.
Toni Eriksson tähdittää Teemu Lautamiehen junioricrossipätkää, jossa ajohommissa nähdään myös mm. Hinderssonit, Piriset, Räikköset, Koskiset, Rossi Halen, Mauno Keskikallio, Emil Pesonen ja Joni Mäkelä.
Tampere supercross, tyttö, tytöt, shekki
Pilvilinnan Talonmies on julkaissut fiilisvideon Tampereen supercrossista.
Harri Kullas kaatui rajusti head-2-head-kilpailussa osuttuaan maalihyppyrin alastulossa yhteen taisteluparinsa Hugo Basaulan kanssa Tampere Supercrossissa lauantaina. Kullas kertasi videollamme tapahtunutta ja käänsi katseensa illan finaaleihin.
Jere Haavisto oli yleisön suosikki ja pirteä ilmestys Tampereen supercrossissa. Kaatumiset verottivat tulosta, mutta vedossa oli kunnon sykettä.