video

Icon
"Moottoriliiton miehet" mukana Miehikkälässä. Katso kuljettajien ja joukkueenjohtaja Pasi Jaatisen odotuksen kisan kynnyksellä.
Ken Roczenin alkuvuodesta sattuneen rajun loukkaantumisen jälkeen moni oli jo sitä mieltä, ettei nuorukaista nähtäisi enää kilparadoilla. Toipuminen on kuitenkin edennyt huippuvauhtia vai mitä mieltä olette tästä tuoreesta TWMX:n pätkästä Palan radalta?
Tänään oli harvinaista herkkua tarjolla, kun koeajossa oli Jeffrey Herlingsin kisapyörä. Vaikea hiekkarata kuitenkin pakotti nostamaan kädet pystyyn.
Cross countryn kolmannen U20-luokan Suomen Cup -osakilpailun voitti Hugo Svärd Jämsässä lauantaina 19. elokuuta. Peetu Juupaluoma oli toinen ja Teemu Pölönen kolmas. Promoottori palaa videolla luokan tunnelmiin.
Kolme eri tasoista kuljettajaa kävi testaamassa Kawasaki uutuudet Lavangossa. Katso kuljettajien kommentit oheiselta videolta.
Antti Hellsten kertoo videoblogissaan Kärhänlenkin fiilikset kuran, sateen ja paisteen keskeltä.
Pienoiskuva
Antonio Cairoli varmisti MXGP-mestaruutensa jo edellisessä osakilpailussa, mutta nyt oli Pauls Jonassin vuoro juhlia mestaruutta MX2-luokassa.
Toimittajat Marko Vihriä ja Sami Salonen suorittivat kypärävertailua Jokioisten motocrossradalla torstaina. Vihriä kuvasi myös kyseisen Forssan Moottoriseuran hallinnoiman radan kypäräkameralla.
Pienoiskuva
Dirt Sharkin Amerikan GP -videossa tarjoillaan tahatonta huumoria.
Numero, numeropohja, tarrasarja, tarra, etunumerokilpi, etukilpi
Ei selityksiä, ei puhetta, vain puhdasta vetoa Säkylän motocrossradalla, yöllisten sateiden jälkeen tiistaina 12.9. ja toimittaja-Vihriän suuntana MX-liigan viimeinen osakilpailu MXB-luokassa Orimattilassa sunnuntaina 17. 9.