Motocross

Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.
Italiassa ajetaan viikonloppuna Transborgaro-kutsukilpailu, joka vilisee takavuosien tähtikuskeja.
Yamahan YZ125 bLU cRU Cupin ilmoittautumisvaihe kaudelle 2018 on nyt käynnissä. Yamahan erikoiscup tarjoaa mahdollisuuden edetä uralla Yamahan virallisen EMX125 kilpatiimin kuljettajaksi.
Suomi-veteraanit valmiina taistelemaan podiumista Italiassa.
Santtu Tiainen suuntasi sunnuntaina kohti Belgiaa ajoharjoituksiin. Perjantaina ja lauantaina hän seurasi Tampere Supercrossia tuore Yamaha-jatkosopimus taskussaan.
Vierumäen urheiluopistolla starttaa ensi talvena Moottoriliiton valtakunnallinen motocrossin yläkoululeiritys.
Alex Ray vei Tampereen supercrossin lauantain finaalit. Kovimman haasteen tarjosi Harri Kullas. Myös Jere Haavisto oli jälleen vauhdissa.
Harri Kullas voitti myös Tampereen supercrossin perjantain toisen finaalin tyylipuhtaasti. Pienen tahran hän itse löysi lähes pelkästään voitokkaasta päivästään. Myös Jere Haavisto villitsi yleisöä.