Motocross

Erki Kahro korvaa tällä kaudella olkapäänsä loukanneen Teemu Keljon 137 Motorsport -tiimissä MX1-luokan SM-sarjassa.
Viime talven jääradaltakin meille tuttu MotoGP-kuski Jack Miller vetaisi railakkaasti nurin eilen crossiradalla ja satutti olkapäänsä.
Liam Evertsillä ei tule olemaan helppo tie nousta samalle tasolle missä aikanaan isä ja vaari ajoivat. Suunta kuitenkin on selvillä.
Motocrossin MX-liigakausi ja naisten Suomen Cup starttaavat Porissa toukokuun alussa. MXC-luokkalaiset voivat ajaa kisaa kahtena päivänä. Ilmoittautuminen on avattu liiton Motti-palvelussa.
Husqvarna esitteli jo nyt kolme uudistunutta malliaan 2019-vuosimallistosta.
VitalMX uutisoi Kawasakin isoista uudistuksista kaudelle 2019. KX450F muuttuu rajusti niin moottorin kuin jousituksenkin osalta.
Viime viikonloppuna Glen Helenissä ajettiin veteraaneille suunnattu TWMX TransAM crossikisa, jossa legendojen kuten Ryan Villopoton ja Jeremy McGrathin lisäksi nähtiin myös suomalaisväriä.
Jere Haavisto loukkasi vasemman olkapäänsä viime viikonloppuna Espanjassa EMX250-luokan avausosakilpailussa. Haavisto lensi sunnuntai aamuna Suomeen lisätutkimuksiin, joissa selvisi, että olkapäässä on luultua vaikeampi vamma.
Lauantaina motocrossin EMX250-luokan EM-avauksen ensimmäisessä erässä loukkaantunut Jere Haavisto odottelee vielä varmistusta vamman todellisesta laadusta ja jatkotoimista.
Riku Kunnas, Lari Kunnas, sivuvaunu
Veljekset Riku ja Lari Kunnas avasivat sivuvaunumotocrossin MM-kauden viikonloppuna Hollannin Ossussa sijoilla kahdeksan ja 11 saavuttaen yhteistuloksissa sijan 10.