Motocross

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
24MX Junior Winter Challenge talvisarjan seuraava tapahtuma järjestetään Imatralla 17. - 18. Helmikuuta. Lauantain koulutuspäivä on jo täyttynyt, mutta tapahtuman pääpäivään eli sunnuntain ajopäivään mahtuu vielä kuskeja mukaan.
Yamahan odotettu julkistus myös Suomen osalta saapui ja nyt uusi YZ65 on virallista myös meillä.
FCR, Samuli Aro, Santeri Kinnunen, Mikael Kaipanen, Topias Kontto, Miska Kaipanen
FCR Finland Motorsport -motocrosstiimi suuntaa tulevaan kilpailukauteen osittain uudistuneella miehityksellä. Tavoitteet siintävät SM-mitalissa ja hyvissä EM-tuloksissa. Tiimillä on myös junioriporras.
Romain Febvre hallitsi MXGP-luokkaa.
Italian mestaruussarja jatkui Noton radalla Sisiliassa
Esittelyssä kauan odotettu Yamaha uutuus junioriluokkaan.
Miro Sihvosen Euroopan mestaruuden tavoittelu otti rajusti takapakkia, kun hän joutuu polvileikkaukseen ensi viikolla. Viime kesän loukkaantumissuma on kasvattanut henkisesti kohtaamaan tuoreen tilanteen.
Kolme kautta Hollanti-Belgia-akselilla kilpaillut Rene Rannikko ei aio tänä vuonna ajaa yhtä paljon Euroopassa kuin aiemmin. Kuvioissa on monta muuttuvaa tekijää, mutta arkityö saa myös huomiota.
Italian mestaruussarjan ensimmäinen kisa ajettiin Riola Sardossa. Isossa luokassa mukana oli mm. Cairoli, Febvre, Anstie ja Paulin. MX2-luokan hallitseva maailmanmestari Pauls Jonass sai vastaansa mm. Honda HRC tiimiin siirtyneen Hunter Lawrencen.