Motopalvelu Offroadpäivä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Kauden päätöstapahtuma, Motopalvelu Offroadpäivä järjestetään lauantaina 9.12. klo 9.00-14.00. Paikalla Motopalvelun tiimikuljettajia sekä joulupuuro ja kahvitarjoilu.

Messinkitien myymälässä Orimattilassa on muodostunut jokavuotinen perinne joulukuun alun ”Puuropäivästä”. Silloin koolla Motopalvelun myymälässä on koko tiimin väki ja kaikille avoimeen tapahtumaan on järjestetty ohjelmaa ja tarjoilua.

Tänä vuonna pyöräpuolella on esillä 2018 KTM ja Yamaha offroadmallisto. Pihan puolella on taas mahdollisuus testata heittokäden tarkkuus, kun Miko Mellinin tiimin aikanaan lanseeraama Männänheittopeli kolisee. Viime vuonna Männänheittopelin kunniakkaan vetovastuun sai Vilma Jarkkola, joka nyt vuorostaan emännöi peliä jatkossa.

Vanhan kaluston ystäville on mahdollisuus tuntea historian havina vanhojen pyörien parissa, niitä Niemitalon kokoelmista löytyy runsaasti.

Ostohousut jalassa tulleille on tarjolla ajovarustepoistoja -15%, -30% ja jopa -50%, merkkeinä mm. FOX, Alpinestars, Yoko, Shoei. KTM Powerweareja myös sopuhinnoin.

Joulukuun tarjouksena uuden tai käytetyn offroadpyörän ostajalle nastarengaspaketti -50%.

Miko Mellin luovutti Männänheittopelin vetovastuun. Timo Niemitalo siirsi sen Vilma Jarkkolalle.
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa