Motopalvelu Offroadpäivä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Kauden päätöstapahtuma, Motopalvelu Offroadpäivä järjestetään lauantaina 9.12. klo 9.00-14.00. Paikalla Motopalvelun tiimikuljettajia sekä joulupuuro ja kahvitarjoilu.

Messinkitien myymälässä Orimattilassa on muodostunut jokavuotinen perinne joulukuun alun ”Puuropäivästä”. Silloin koolla Motopalvelun myymälässä on koko tiimin väki ja kaikille avoimeen tapahtumaan on järjestetty ohjelmaa ja tarjoilua.

Tänä vuonna pyöräpuolella on esillä 2018 KTM ja Yamaha offroadmallisto. Pihan puolella on taas mahdollisuus testata heittokäden tarkkuus, kun Miko Mellinin tiimin aikanaan lanseeraama Männänheittopeli kolisee. Viime vuonna Männänheittopelin kunniakkaan vetovastuun sai Vilma Jarkkola, joka nyt vuorostaan emännöi peliä jatkossa.

Vanhan kaluston ystäville on mahdollisuus tuntea historian havina vanhojen pyörien parissa, niitä Niemitalon kokoelmista löytyy runsaasti.

Ostohousut jalassa tulleille on tarjolla ajovarustepoistoja -15%, -30% ja jopa -50%, merkkeinä mm. FOX, Alpinestars, Yoko, Shoei. KTM Powerweareja myös sopuhinnoin.

Joulukuun tarjouksena uuden tai käytetyn offroadpyörän ostajalle nastarengaspaketti -50%.

Miko Mellin luovutti Männänheittopelin vetovastuun. Timo Niemitalo siirsi sen Vilma Jarkkolalle.
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.