Kullas tuo jälleen nimeään esiin MM-tasolla

Harri Kullas on kiinni motocrossin Englannin mestaruussarjan pronssissa alkukesän loukkaantumisestaan huolimatta. Tänä viikonloppuna Kullas haluaa tuoda jälleen itsensä esiin MM-tasolla.
Kuva
Sami Salonen

Kullas ajaa kauden neljännen MXGP-osakilpailunsa nyt viikonloppuna Lommelissa, omilla Belgian-kotinurkillaan. Kullaksella oli touko-kesäkuussa solisluuvamma, minkä takia häneltä jäi ainakin teoriassa pari MM-osakilpailua väliin. Niitä Kullas ei harmittele, sillä hän ei muutenkaan olisi pystynyt ajamaan koko MM-kautta, ei edes kaikkia Euroopan-osakilpailuja.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Ken Roczenin iskukyky on supercrossin maailmassa tämän hetken kuuma puheenaihe. Kuntoutuminen on onnistunut ja miehen uskotaan voittavan AMA superimestaruus.
RacePros Enduro Challenge jatkuu myös tulevana talvena Miettisen enduroradoilla.
Cooper Webb on ilmoittanut jatkavansa myös ensikauden nykyisen tiiminsä väreissä. Kuitenkin seuraava siirto on jo suunniteltu.
MX2-luokan Suomen mestaruuden tänä vuonna voittanut ja EM-sarjassa 12. ajanut Jere Haavisto on kirjoittanut sopimuksen saksalaisen WZ-Racing tiimin kanssa kaudesta 2018.
SE-Teamin perinteinen Kurapyöräpäivä keräsi tänään runsaan yleisövirran koko päivän ajalle.