Kullas tuo jälleen nimeään esiin MM-tasolla

Harri Kullas on kiinni motocrossin Englannin mestaruussarjan pronssissa alkukesän loukkaantumisestaan huolimatta. Tänä viikonloppuna Kullas haluaa tuoda jälleen itsensä esiin MM-tasolla.
Kuva
Sami Salonen

Kullas ajaa kauden neljännen MXGP-osakilpailunsa nyt viikonloppuna Lommelissa, omilla Belgian-kotinurkillaan. Kullaksella oli touko-kesäkuussa solisluuvamma, minkä takia häneltä jäi ainakin teoriassa pari MM-osakilpailua väliin. Niitä Kullas ei harmittele, sillä hän ei muutenkaan olisi pystynyt ajamaan koko MM-kautta, ei edes kaikkia Euroopan-osakilpailuja.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Ensi viikonloppuna Oulussa ajettavassa kelkkacrossin stadionikisassa pääsee pelaamaan vedonlyöntiä, kun Veikkaus hyväksyi kisan kohteekseen.
Trialin ulko- ja hallikilpailuja uskomattomasti 11 MM-kautta hallinnut Toni Bou kaatui viime viikonloppuna kilpailussa Ranskassa. Espanjalaiselta murtui rytäkässä selkänikamia.
Suomen Moottoriliitto on julkaissut vuoden toisen kerhotiedotteen.
Vajaan kuukauden päästä koittaa Päijänneajo. Kisa on taas MM-osakilpailu, jossa meidän omat kuskimme näyttävät ulkomaalaisille kaapin paikan.
SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.