Kullas tuo jälleen nimeään esiin MM-tasolla

Harri Kullas on kiinni motocrossin Englannin mestaruussarjan pronssissa alkukesän loukkaantumisestaan huolimatta. Tänä viikonloppuna Kullas haluaa tuoda jälleen itsensä esiin MM-tasolla.
Kuva
Sami Salonen

Kullas ajaa kauden neljännen MXGP-osakilpailunsa nyt viikonloppuna Lommelissa, omilla Belgian-kotinurkillaan. Kullaksella oli touko-kesäkuussa solisluuvamma, minkä takia häneltä jäi ainakin teoriassa pari MM-osakilpailua väliin. Niitä Kullas ei harmittele, sillä hän ei muutenkaan olisi pystynyt ajamaan koko MM-kautta, ei edes kaikkia Euroopan-osakilpailuja.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Motocrossin Amerikan mestaruussarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin Washingtonissa. Katso koostevideo täältä.
Lauantaina cross countryn SM-sarjan kolmannen osakilpailun Jämsässä voittanut Roni Kytönen kertoo Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla päivästään. Kytönen kertoo myös loppukauden suunnitelmistaan motocrossin EM- ja SM-sarjoissa.
Motocrossin EM- ja SM-sarjoihin tänä vuonna keskittynyt Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen otti uransa ensimmäisen cross countryn SM-osakilpailuvoiton Jämsässä lauantaina.
Red Bullin MX Nation-dokumenttisarjan neljännessä jaksossa tutustutaan itseluottamuksen merkitykseen motocrossissa.
Raumalla 26. elokuuta järjestettävän sprint-endurokilpailun reittivideo on julkaistu. Järjestäjien nettisivu on puolestaan hakkeroitu.