Kullas finaali ykkösen voittoon

Kuva
Sami Salonen
Tampereen perjantain ensimmäinen finaalierä oli Harri Kullaksen hallintaa lähdöstä maaliin.

Vain Alex Ray pystyi tarjoamaan vastusta Kullakselle Tampereen illan ensimmäisessä finaalissa. Ray jahtasi kyllä uutterasti mutta ei päässyt missään vaiheessa lähellekään kokeillakseen ohitusta. Erässä kolmoseksi nousi Matthias Jörgensen.

Jere Haavisto tykitti hurjaa kyytiä mutta huono startti pilasi heti alkuun mahdollisuudet voittotaisteluun. Haavisto nousi kuitenkin hurjalla ajolla jo haastamaan kolmospaikkaa, jota pitkään piti hallussaan Hugo Basaula. Haavisto haki ohituspaikkaa puolelta ja toiselta mutta lopulta kaksikko ajoi yhteen ja Haaviston takaa-ajo päättyi siihen.

Illan toinen finaali ratkaisee päivän voittajan. Harri Kullaksella on hyvä ote kokonaisvoittoon mutta Jere Haavisto onnistuneella startilla voi vielä toisen fiaanlierän nimiinsä.

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.