Kullas finaali ykkösen voittoon

Kuva
Sami Salonen
Tampereen perjantain ensimmäinen finaalierä oli Harri Kullaksen hallintaa lähdöstä maaliin.

Vain Alex Ray pystyi tarjoamaan vastusta Kullakselle Tampereen illan ensimmäisessä finaalissa. Ray jahtasi kyllä uutterasti mutta ei päässyt missään vaiheessa lähellekään kokeillakseen ohitusta. Erässä kolmoseksi nousi Matthias Jörgensen.

Jere Haavisto tykitti hurjaa kyytiä mutta huono startti pilasi heti alkuun mahdollisuudet voittotaisteluun. Haavisto nousi kuitenkin hurjalla ajolla jo haastamaan kolmospaikkaa, jota pitkään piti hallussaan Hugo Basaula. Haavisto haki ohituspaikkaa puolelta ja toiselta mutta lopulta kaksikko ajoi yhteen ja Haaviston takaa-ajo päättyi siihen.

Illan toinen finaali ratkaisee päivän voittajan. Harri Kullaksella on hyvä ote kokonaisvoittoon mutta Jere Haavisto onnistuneella startilla voi vielä toisen fiaanlierän nimiinsä.

Lisää uutisia

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
Aurinkoinen sunnuntai Orivedellä antoi runsaalle yleisölle mahtavan taistelupaketin kaikissa lähdöissä, kun moottoripyörien SM-jääratasarja jatkui Orivedellä.
Jääradan SM-kausi jatkui tänään Orivedellä 140 kuljettajan voimin. 250cc-luokassa kauden toisen osakilpailun vei nimiinsä Niklas Ajo ja 450cc-luokassa ruutulippua tervehti ensimmäisenä Vertti Takala.
250-luokan itälohko avasi kilpailukautensa rytinällä Teksasissa. 450-luokassa kisassa ei isompia yllätyksiä.