Hugon endurokoulu

Teksti
Kaikentasoisille kuskeille on tarjolla endurokoulua Hugon opastuksella, ohjelmassa on käytännön neuvot sekä ajamiseen että pyörän säätöön.

Hugo Svärd Laaksosen endurotiimi järjestää neljä harrastajille suunnattua enduro ajoleiriä kaudella 2018. Kaksi ajetaan talviolosuhteissa ja kaksi kesällä.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen on avattu ja 11.2.2018 järjestettävän päivän teemana on kehittää talviajon taitoja sekä oppia pyörän säätämistä MM-kuljettaja Hugo Svärd Laaksosen ja endurolegenda Marko Laaksosen johdolla.

Mukaan mahtuu vain 25 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ajokoulujen paikkana toimii Miettisen Enduroradat Laukkoskella, osoitteessa Iso-Helsontie, 07150 Laukkoski. Koulupäivän kesto on klo 10 – 15 ja kuljettajille tehdään omat ryhmät tason mukaan.

Osallistumismaksu on 60 euroa sisältäen ajovalmennuksen ja kahvi/makkaratarjoilun. Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.