Hugon endurokoulu

Teksti
Kaikentasoisille kuskeille on tarjolla endurokoulua Hugon opastuksella, ohjelmassa on käytännön neuvot sekä ajamiseen että pyörän säätöön.

Hugo Svärd Laaksosen endurotiimi järjestää neljä harrastajille suunnattua enduro ajoleiriä kaudella 2018. Kaksi ajetaan talviolosuhteissa ja kaksi kesällä.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen on avattu ja 11.2.2018 järjestettävän päivän teemana on kehittää talviajon taitoja sekä oppia pyörän säätämistä MM-kuljettaja Hugo Svärd Laaksosen ja endurolegenda Marko Laaksosen johdolla.

Mukaan mahtuu vain 25 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ajokoulujen paikkana toimii Miettisen Enduroradat Laukkoskella, osoitteessa Iso-Helsontie, 07150 Laukkoski. Koulupäivän kesto on klo 10 – 15 ja kuljettajille tehdään omat ryhmät tason mukaan.

Osallistumismaksu on 60 euroa sisältäen ajovalmennuksen ja kahvi/makkaratarjoilun. Ilmoittautua voi TÄSTÄ

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.