Hirmu tehot

KTM julkistaa parhaillaan Milanon EICMA-messuilla 2018-vuosimallistoaan. Crossipyörien osalta huhumylly pyörii jo 2019-mallistossa ja pikkunelarin hurjissa tehoissa.
Kuva
Kusti Manninen

KTM julkistaa parhaillaan yleisölle Milanon messuilla laajaa 2018-mallistoaan. Endurothan ovat meille jo tuttuja, koska TPI-pyörien koeajojuttu oli jo kesällä. Crossimalleista 450-kuutioinen oli uusimman lehden testissä ja pikkunelari tulee seuraavan lehden testiin.

Siksi katse on kääntynyt jo 2019-mallistoon. Kuulimme syksyllä hurjia huhuja Kotarin uudistuvasta 2019-mallistosta. Villeimmät veikkauksemme olivat jopa täysin eri tekniikkaan perustuvan venttiilikoneiston kannalla. Näistä vähän jo uutisoimme mutta taas kerran osa osui ja osa ei.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
Aurinkoinen sunnuntai Orivedellä antoi runsaalle yleisölle mahtavan taistelupaketin kaikissa lähdöissä, kun moottoripyörien SM-jääratasarja jatkui Orivedellä.
Jääradan SM-kausi jatkui tänään Orivedellä 140 kuljettajan voimin. 250cc-luokassa kauden toisen osakilpailun vei nimiinsä Niklas Ajo ja 450cc-luokassa ruutulippua tervehti ensimmäisenä Vertti Takala.
250-luokan itälohko avasi kilpailukautensa rytinällä Teksasissa. 450-luokassa kisassa ei isompia yllätyksiä.