Hirmu tehot

KTM julkistaa parhaillaan Milanon EICMA-messuilla 2018-vuosimallistoaan. Crossipyörien osalta huhumylly pyörii jo 2019-mallistossa ja pikkunelarin hurjissa tehoissa.
Kuva
Kusti Manninen

KTM julkistaa parhaillaan yleisölle Milanon messuilla laajaa 2018-mallistoaan. Endurothan ovat meille jo tuttuja, koska TPI-pyörien koeajojuttu oli jo kesällä. Crossimalleista 450-kuutioinen oli uusimman lehden testissä ja pikkunelari tulee seuraavan lehden testiin.

Siksi katse on kääntynyt jo 2019-mallistoon. Kuulimme syksyllä hurjia huhuja Kotarin uudistuvasta 2019-mallistosta. Villeimmät veikkauksemme olivat jopa täysin eri tekniikkaan perustuvan venttiilikoneiston kannalla. Näistä vähän jo uutisoimme mutta taas kerran osa osui ja osa ei.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.