Endurovalmennusryhmän valintaleiri Vierumäellä 19.-20.12.2015

Teksti
Vesivehmaan Sprint oli Esa Koskisen toinen kilpailu enduron parissa. Kommentti kisan jälkeen: – Kilpailuformaatti oli meikäläisen mieleen. Ei tarvitse miettiä siirtymien vaatetusta, aikataulutusta tai juomisia, voi vaan keskittyä ajamiseen. Reitti oli hyvä, vaikkakin loppua kohden alkoi kulumaan melkoiselle reiälle. Merkkaus oli tosi hyvä ja näin ensikertalaiselle ei tullut kertaakaan olo, että ”Mihis seuraavaks…”. Vesivehmaan Sprint oli Esa Koskisen toinen kilpailu enduron parissa. Kommentti kisan jälkeen: – Kilpailuformaatti oli meikäläisen mieleen. Ei tarvitse miettiä siirtymien vaatetusta, aikataulutusta tai juomisia, voi vaan keskittyä ajamiseen. Reitti oli hyvä, vaikkakin loppua kohden alkoi kulumaan melkoiselle reiälle. Merkkaus oli tosi hyvä ja näin ensikertalaiselle ei tullut kertaakaan olo, että ”Mihis seuraavaks…”.
Kuva
Jani Partanen
Ryhmään valittavilta odotetaan riittävää taitotasoa lajissa, kovaa motivaatiota kehittyä eteenpäin, valmiuksia toteuttaa huipulle tähtäävää harjoittelu- ja kilpailutoimintaa sekä tavoitteellista urasuunnitelmaa.
 
Valmennusryhmien päätavoitteena on auttaa kuljettajia kehittymään kansainväliselle tasolle. Valmennusryhmien toiminta painottuu valmennusleireihin sekä harjoittelun ohjeistamiseen. 
 
Valintaleirin ohjelmassa on oheisharjoittelua, haastatteluja, keskustelua ryhmien toiminnasta sekä fyysisen kunnon testausta. Leirillä on myös ajoharjoittelua, mikäli kelit on suosiolliset. Majoituksen voi hoitaa joko itse tai SML:n varaamana, jolloin majoitus ruokailuneen 90 euroa. Leiri alkaa lauantaina kello 10 ja päättyy sunnuntaina noin kello 15-16.
 
Ilmoittautumisen yhteydessä on täytettävä myös tavoitekartoitus 27.11. mennessä osoitteessa http://www.moottoriliitto.fi/valmennus/valmennusleirit/
 
Lisätietoja ja leirin tarkempi aikataulu ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä ilmoittautuneille.
 
Lisätietoja SML:n valmennuksesta yleisesti http://www.moottoriliitto.fi/valmennus/