Enduron EM-sarja päätökseen

Sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna ja jälleen Suomesta on paljon kuskeja mukana eri luokissa.

Yli 120 kuskia starttaa enduron EM-sarjan päätöskisaan ensi viikonloppuna Slovakian Gelnicassa. Sarjassa kilpaillaan kahdeksassa eri luokassa, ja meiltä edustusta eniten on vetskujen, naisten ja junnujen luokissa. Minkään luokan mestaruuksia ei ole vielä ratkaistu, joten paljon jää panoksia tähän sarjan päätöskisaan.

Junnujen U20-luokassa kisaan starttaavat Hermanni Haljala ja Kosti Kirjavainen. Junior E2/E3-luokassa mukana on Eemil Helander. Mikael Miettinen on ilmoittautunut Senior E1 –luokkaan.

Vetskuissa meiltä mukana on viiden kuskin porukka, jossa ajavat Tero Koskinen, Mika Paavola, Juha Puotsaari, Janne Mukkala ja Pasi Lindroos.

Naisten luokan pisteitä lähtevät metsästämään Marita Nyqvist, Jenni Siekkinen ja Iina Turkki.

Kisan livetulospalvelu löytyy TÄSTÄ

Aikataulut ja linkit kisaan TÄSTÄ

Gelnican osakilpailun sivuille pääsee TÄSTÄ

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa