Vika erä ratkaisee kaiken

Kuva
Kusti Manninen
Vaikka Glenn Coldenhoff nappasi ylivoimaisen erävoiton, Hollanti ei mestaruutta vie.

Glenn Coldenhoffin vetäessä yhtä ylivoimaiseen voittoon kuin tiimikaveri Herlings edellisessä erässä, käytiin kakkospaikasta huikea taistelu. Pikkuluokan peleillä kakkospaikassa oli pitkään kiinni Jorge Prado, mutta Hunter Lawrence pamautti mestarista ohi ja nosti samalla Australian mukaan mitalitaistoon. Prado jatkoi vääntöä kolmospaikasta Ben Watsonin kanssa ja koko MX2-kolmikko tarjoili yli puolen erän ajan huikean hienoa kilpa-ajoa.

Kuudesta eräsijoituksesta huonoin pudotetaan pois ja siksi pistetilanne kahden erän jälkeen on vain suuntaa antava. Erävoittoja napannut Hollannin joukkue muuttui kaksimiehiseksi Calvin Vlaanderenin loukkaantumisen myötä. Silloin voitosta ei Hollanti aja, eikä tällä hetkellä Ranska näytä uusivan mestaruuttaan. Myös USA lienee pois voittotaistelusta ja yllättäen Australia on vahvasti kiinni Belgian kanssa mestaruudessa.

1 Australia 34

2 Belgia 42

3 Italia 42

4 Espanja 44

5 USA 47

6 Ranska 49

7 Englanti 66

8 Viro 66

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa