Salin palasi enduropoluille ja samalla voittokantaan

Kuva
Jani Hovi
Roni Salin kaasutteli tänään Toukokuunajossa E2-luokan voittoon. SM-voitto oli Salinille ensimmäinen kahteen vuoteen.

Loukkaantumisten takia pari vuotta enduropoluilta sivuissa ollut Roni Salin kaasutteli luokkavoittoon vuonna 2022 Hyvinkäällä ja uusi tempun tänään Orimattilassa. Edellisen kerran enduron SM-kilpailussa Salin on nähty mukana kesäkuussa vuonna 2022, mutta nyt Kytönen Motorsport -tiimin Husqvarna-kuljettaja palasi rytinällä kisoihin ja ajoi reilun kahden minuutin turvin luokkavoittoon ennen Jaakko Rinkistä. Jussi Arvaja hävisi Rinkiselle neljä sekuntia ja oli kolmas. Kilpailun puolessa välissä reittiä manannut Eetu Puhakainen oli neljäs ja Roni Heikkala viides.

SM-sarjaa johtanut Peetu Juupaluoma joutui keskeyttämään kilpailun, rikottuaan pyöränsä vesipumpun kiveen. Keskeytyksestä huolimatta Juupaluoma jatkaa sarjan kärjessä ennen Puhakaista.