Raaka totuus

Parin päivän päästä ilmestyvässä OFFROADPron uusimmassa numerossa on kova paketti faktaa. Ensi vuostiset 450-kuutioiset isossa testissä ja Yamahan YZ250F 2019 vertailussa 2018.-mallia vastaan.

Koeajot kertovat jotain mutta vasta testi paljastaa totuuden. Viime vuoden tapaan julkaisemme jo nyt 450-kuutioisten ison testin, jossa MX1-pelit pistetään paremmuusjärjestykseen. 250-kuutioisten vastaava testi on myös tulossa myöhemmin.

Yamaha esitteli uuden pikkunelarinsa. Onko se parannus edeltäjään vai ei? Sehän selviää vain ajamalla vertailutestin tämänvuotisella pyöräälä ensi vuoden uutuutta vastaan. Siitäkin juttu lehdessä.

Samuli Aro kävi meidän kuskinamme koeajamassa koko GasGasin uuden malliston. Maailmanmestarilla on paljon sanottavaa ensi vuoden Gasseista.

Ja sitten vielä kokeilimme, uskaltaako bio-öljyyn luottaa ilmanputsarissa. Siitä, sekä isolinssisten lasien rollarikokeilusta myös jutut tulevassa numerossa 6/2018.

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.