Raaka totuus

Parin päivän päästä ilmestyvässä OFFROADPron uusimmassa numerossa on kova paketti faktaa. Ensi vuostiset 450-kuutioiset isossa testissä ja Yamahan YZ250F 2019 vertailussa 2018.-mallia vastaan.

Koeajot kertovat jotain mutta vasta testi paljastaa totuuden. Viime vuoden tapaan julkaisemme jo nyt 450-kuutioisten ison testin, jossa MX1-pelit pistetään paremmuusjärjestykseen. 250-kuutioisten vastaava testi on myös tulossa myöhemmin.

Yamaha esitteli uuden pikkunelarinsa. Onko se parannus edeltäjään vai ei? Sehän selviää vain ajamalla vertailutestin tämänvuotisella pyöräälä ensi vuoden uutuutta vastaan. Siitäkin juttu lehdessä.

Samuli Aro kävi meidän kuskinamme koeajamassa koko GasGasin uuden malliston. Maailmanmestarilla on paljon sanottavaa ensi vuoden Gasseista.

Ja sitten vielä kokeilimme, uskaltaako bio-öljyyn luottaa ilmanputsarissa. Siitä, sekä isolinssisten lasien rollarikokeilusta myös jutut tulevassa numerossa 6/2018.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol