Raaka totuus

Parin päivän päästä ilmestyvässä OFFROADPron uusimmassa numerossa on kova paketti faktaa. Ensi vuostiset 450-kuutioiset isossa testissä ja Yamahan YZ250F 2019 vertailussa 2018.-mallia vastaan.

Koeajot kertovat jotain mutta vasta testi paljastaa totuuden. Viime vuoden tapaan julkaisemme jo nyt 450-kuutioisten ison testin, jossa MX1-pelit pistetään paremmuusjärjestykseen. 250-kuutioisten vastaava testi on myös tulossa myöhemmin.

Yamaha esitteli uuden pikkunelarinsa. Onko se parannus edeltäjään vai ei? Sehän selviää vain ajamalla vertailutestin tämänvuotisella pyöräälä ensi vuoden uutuutta vastaan. Siitäkin juttu lehdessä.

Samuli Aro kävi meidän kuskinamme koeajamassa koko GasGasin uuden malliston. Maailmanmestarilla on paljon sanottavaa ensi vuoden Gasseista.

Ja sitten vielä kokeilimme, uskaltaako bio-öljyyn luottaa ilmanputsarissa. Siitä, sekä isolinssisten lasien rollarikokeilusta myös jutut tulevassa numerossa 6/2018.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.