Raaka totuus

Parin päivän päästä ilmestyvässä OFFROADPron uusimmassa numerossa on kova paketti faktaa. Ensi vuostiset 450-kuutioiset isossa testissä ja Yamahan YZ250F 2019 vertailussa 2018.-mallia vastaan.

Koeajot kertovat jotain mutta vasta testi paljastaa totuuden. Viime vuoden tapaan julkaisemme jo nyt 450-kuutioisten ison testin, jossa MX1-pelit pistetään paremmuusjärjestykseen. 250-kuutioisten vastaava testi on myös tulossa myöhemmin.

Yamaha esitteli uuden pikkunelarinsa. Onko se parannus edeltäjään vai ei? Sehän selviää vain ajamalla vertailutestin tämänvuotisella pyöräälä ensi vuoden uutuutta vastaan. Siitäkin juttu lehdessä.

Samuli Aro kävi meidän kuskinamme koeajamassa koko GasGasin uuden malliston. Maailmanmestarilla on paljon sanottavaa ensi vuoden Gasseista.

Ja sitten vielä kokeilimme, uskaltaako bio-öljyyn luottaa ilmanputsarissa. Siitä, sekä isolinssisten lasien rollarikokeilusta myös jutut tulevassa numerossa 6/2018.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa