Puuropäivää Motopalvelussa

Orimattilassa Motopalvelun tiloissa vietettiin perinteistä kaudenpäätöstä puurojuhlan merkeissä.

Kauppias Timo Niemitalo harmittelee, kun kaikki ensi kauden tiimikuskit eivät ehtineet samaan kuvaan. Moni tuttu nimi tältä kaudelta jatkaa tiimissä ja ensi kauteen Team Motopalvelu lähtee nimekkään kuskikaartin voimin.

Pelkästään eri sarjojen menestyjät eivät kuitenkaan tiimiä miehitä. Viime vuosien tapaan kuskimäärä tiimissä on suuri ja vain osa kuskeista kantaa menestyspaineiden taakkaa harteillaan. Monen tiimiläisen kanssa onkin sovittu yhteistyökuviot siten, että muut seikat kuin pelkät kultamitalit painavat vaakakupissa.

Jokavuotisen puuropäivän anti oli tuttua männänheittopelistä lähtien, sisältäen vieraille puurot ja kahvit sekä tietysti päivän erikoistarjoukset.

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.