Oranssit supercross-tiimit esittelyssä

KTM järjesti mediapäivän Amerikan päämaajansa viereen rakennetulla uudella testiradallaan. Radan pattisuora oli todella haastava eikä edes kaatumisilta vältytty.
Marvin Mesquin on KTM tehdastiimin ykkösnyrkki tulevalla supercross kaudella. Brock Tickle siirtyy ranskalaisen aisapariksi oranssiin leiriin.
Ajosession aluksi Musquin kiersi pattisuoran, mutta päivän päätteeksi ajo alkoi jo kulkea paremmin myös pateissa.
Brock Ticklen oli innoissaan uudesta pyörästä ja ajo oli silminnähden parantunut verrattuna kuukauden takaiseen tilanteeseen.
Ryan Dungey piipahti tilaisuudessa kertomassa kuulumisiaan ja seurasi myös ajosessioita mielenkiinnolla.
Troy Lee Designs KTM tiimi jatkaa tutulla kokoonpanolla myös kaudella 2018. Alex Martin, Shane McElrath, Jordon Smith ja Sean Cantrell toimivat tiimikuskeina.
Shane McElrathin ajo oli vahvan näköistä eikä vauhti puutunut pattisuorallakaan.
TLD KTM:n Alex Martinin ajo näytti hyvältä, mutta pattisuoralla pienikokoisen kuljettajan vauhti tökki pahasti.
Rocky Mountain ATV/MC-WPS-KTM tiimin kuljettajat isossa luokassa ovat Blake Baggett ja Benny Bloss ja pikkuluokassa Dakota Alix ja Anthony Rodriguez.
Blake Baggett uhkui haastatteluissa itseluottamusta ja mies piti selkeästi parasta vauhtia pattisuoralla. Muuten ajo oli melkoista roiskimista ja pelit olivat livetä hanskasta useampaankin kertaan.
Rocky Mountain ATV ja MC-tiimin Dakota Alixilla kaatui radan haastavalla pattisuoralla ja joutui jättämään ajosession kesken.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.