Mustonen sairaalassa Saksassa

Kuva
Tomi Nevanperä
Jesse Mustonen on edelleen sairaalahoidossa Bielefeldissä sunnuntaina maaradan MM-challengessa tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä.

Onnettomuus tapahtui kilpailun kuudennessa erässä. Ensimmäisen kurvin ulostulossa kanssakilpailija törmäsi johdossa ajaneen Jessen takapyörään ja varkautelainen kaatui. Takana tulleet kilpailijat eivät ehtineet tilanteessa väistää vaan hän jäi heidän yliajamaksi.

Onnettomuudessa Jesseltä murtui solisluu, molemmat lapaluut ja useita kylkiluita. Myös selkänikamista on löytynyt murtumia. Lisäksi raju törmäys aiheutti vaurioita keuhkoihin.

Jesse on tällä hetkellä tehohoidossa ja tilanne on vakaa. Hän tiimeineen haluaa kiittää saamistaan runsaista tervehdyksistä, tsemppiviesteistä sekä tuesta.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.