Mustonen sairaalassa Saksassa

Kuva
Tomi Nevanperä
Jesse Mustonen on edelleen sairaalahoidossa Bielefeldissä sunnuntaina maaradan MM-challengessa tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä.

Onnettomuus tapahtui kilpailun kuudennessa erässä. Ensimmäisen kurvin ulostulossa kanssakilpailija törmäsi johdossa ajaneen Jessen takapyörään ja varkautelainen kaatui. Takana tulleet kilpailijat eivät ehtineet tilanteessa väistää vaan hän jäi heidän yliajamaksi.

Onnettomuudessa Jesseltä murtui solisluu, molemmat lapaluut ja useita kylkiluita. Myös selkänikamista on löytynyt murtumia. Lisäksi raju törmäys aiheutti vaurioita keuhkoihin.

Jesse on tällä hetkellä tehohoidossa ja tilanne on vakaa. Hän tiimeineen haluaa kiittää saamistaan runsaista tervehdyksistä, tsemppiviesteistä sekä tuesta.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol