Mustonen sairaalassa Saksassa

Kuva
Tomi Nevanperä
Jesse Mustonen on edelleen sairaalahoidossa Bielefeldissä sunnuntaina maaradan MM-challengessa tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä.

Onnettomuus tapahtui kilpailun kuudennessa erässä. Ensimmäisen kurvin ulostulossa kanssakilpailija törmäsi johdossa ajaneen Jessen takapyörään ja varkautelainen kaatui. Takana tulleet kilpailijat eivät ehtineet tilanteessa väistää vaan hän jäi heidän yliajamaksi.

Onnettomuudessa Jesseltä murtui solisluu, molemmat lapaluut ja useita kylkiluita. Myös selkänikamista on löytynyt murtumia. Lisäksi raju törmäys aiheutti vaurioita keuhkoihin.

Jesse on tällä hetkellä tehohoidossa ja tilanne on vakaa. Hän tiimeineen haluaa kiittää saamistaan runsaista tervehdyksistä, tsemppiviesteistä sekä tuesta.

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.