Motopalvelu CC; mestareita viivalla

Tulevana lauantaina ajetaan Orimattilan crossiradan maastoissa Motopalvelu CC. A-luokassa viivalla ovat myös crossin kerhojoukkuemestarit Juuso Matikainen ja Joni Tuominen.

Lauantaina Ollosten rata-alueella toiminta alkaa jo klo 09.00, kun ensimmäinen kisalähtö naisten, nuorten classicin ja V60 -luokan osalta strattaa. Päivän viimeisenä lähtönä ajetaan klo 13.30 alkaen A- B- ja V40 -luokkien startti, jossa kärkivauhtia määrittämässä ovat muiden muassa kerhojoukkueiden tuoreet Suomen mestarit Joni Tuominen ja Juuso Matikainen Orimattilan moottorikerhosta, sekä MXV35-luokan cupmestari Niko Kalatie. Harrasteessa on tuttuun tapaan jälleen suurin osanotto. Heillä startti on klo 10.45 ja koko osallistujalistan löydät TÄSTÄ

Kisan aikataulu löytyy TÄSTÄ

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.