Motopalvelu CC; mestareita viivalla

Tulevana lauantaina ajetaan Orimattilan crossiradan maastoissa Motopalvelu CC. A-luokassa viivalla ovat myös crossin kerhojoukkuemestarit Juuso Matikainen ja Joni Tuominen.

Lauantaina Ollosten rata-alueella toiminta alkaa jo klo 09.00, kun ensimmäinen kisalähtö naisten, nuorten classicin ja V60 -luokan osalta strattaa. Päivän viimeisenä lähtönä ajetaan klo 13.30 alkaen A- B- ja V40 -luokkien startti, jossa kärkivauhtia määrittämässä ovat muiden muassa kerhojoukkueiden tuoreet Suomen mestarit Joni Tuominen ja Juuso Matikainen Orimattilan moottorikerhosta, sekä MXV35-luokan cupmestari Niko Kalatie. Harrasteessa on tuttuun tapaan jälleen suurin osanotto. Heillä startti on klo 10.45 ja koko osallistujalistan löydät TÄSTÄ

Kisan aikataulu löytyy TÄSTÄ

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.