Legendat MP-näyttelyssä!

Kahden aikakauden legendat esiintyvät MP-19 näyttelyssä. Artsi Nyqvist ajaa mukana Sebastian "SebFMX" Westbergin ja Niko Säkkisen showta.

Arto "Artsi" Nyqvist ajoi aikanaan sellaisia temppuja prätkällään että niitä ihasteltiin ja ihmeteltiin kautta maailman. Legendaarinen surmanajaja kehitti omia temppujaan ja teki niin uhkarohkeita vetoja ettei sellaisia kukaan ollut ennen nähnyt. Aktiivivuosiensa jälkeen Artsi ei juuri ole julkisesti ajohommien tiimoilta esiintynyt mutta tulevassa MP-19 -näyttelyssä mies jälleen nähdään. Artsi on Showssa mukana mutta ilman prätkää.

Kaksi aikakautta

Kolumnistimme Sebastian "SebFMX" Westberg on ainoana suomalaisena freestyle-kuskina raivannut tiensä kansainvälisille areenoille. Artsi Nyqvistin ajoista temput ovat kovasti muuttuneet mutta vaaran elementti kiehtoo edelleen yleisöä. Westberg kuuluu nykypäivän freestyle-sukupolveen, missä voltit ja niiden yhdistelmät ovat perusvaatimus.

Huikea taso

Sebastian Westberg pystyy nykytason mukaisesti kiskaisemaan voltin etuperin tai tuplavoltin takaperin. Noiden temppujen tekijöitä ei koko maailmassa ole montaa. Nähdäänkö nuo voltit MP-messuilla? Mikä on Artsin, Sebun, Arttu Stenbergin, Joona Vatasen, Regina Langon ja Niko Säkkisen yhteisen setin kovin juttu? Nuo asiat ja paljon muuta selviää tammi-helmikuun taitteessa Helsingin MP-19 -näyttelyssä.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.