Kullas finaali ykkösen voittoon

Kuva
Sami Salonen
Tampereen perjantain ensimmäinen finaalierä oli Harri Kullaksen hallintaa lähdöstä maaliin.

Vain Alex Ray pystyi tarjoamaan vastusta Kullakselle Tampereen illan ensimmäisessä finaalissa. Ray jahtasi kyllä uutterasti mutta ei päässyt missään vaiheessa lähellekään kokeillakseen ohitusta. Erässä kolmoseksi nousi Matthias Jörgensen.

Jere Haavisto tykitti hurjaa kyytiä mutta huono startti pilasi heti alkuun mahdollisuudet voittotaisteluun. Haavisto nousi kuitenkin hurjalla ajolla jo haastamaan kolmospaikkaa, jota pitkään piti hallussaan Hugo Basaula. Haavisto haki ohituspaikkaa puolelta ja toiselta mutta lopulta kaksikko ajoi yhteen ja Haaviston takaa-ajo päättyi siihen.

Illan toinen finaali ratkaisee päivän voittajan. Harri Kullaksella on hyvä ote kokonaisvoittoon mutta Jere Haavisto onnistuneella startilla voi vielä toisen fiaanlierän nimiinsä.

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.