Koskinen jatkaa SE-Teamin väreissä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Waltteri Koskinen jatkaa SE-Teamin Honda-tiimissä myös kauden 2018. Luokka kuitenkin muuttuu .

Waltteri Koskinen jatkaa kaudella 2018 keravalaisessa SE-Teamissa. Viisi kautta motocrossin MX2-luokassa ajanut 23-vuotias raumalainen vaihtaa nyt luokkaa, ja ajaa Honda CRF450-pyörällä.

- Kävin syksyllä ajamassa neljäpuolikasta, ja se tuntui oikein hyvältä. Nyt tekee mieli selvittää sopisiko isompi pyörä paremmin ajotyyliini. Olen kokeillut uutta pyörää vasta kerran, mutta tulevana viikonloppuna pääsen ajamaan sillä enemmän, kun treenaamme tiimiläisten kanssa Virossa hallissa, Koskinen kertoo.

Fysiikkatreenit ovat jo käynnissä toden teolla. Waltterin veli, kunto-ohjaaja Jere Koskinen on luvannut huolehtia, että kahvakuulia nostellaan siihen tahtiin, että voimaa löytyy isomman pyörän käsittelyyn.

SE-Teamin vetäjä Santeri Enjala on todella tyytyväinen Koskisen päätökseen.

- Olen erittäin iloinen, että yhteistyö Koskisen kanssa jatkuu. Wade tekee todella paljon töitä menestymisen eteen. Näimme hänet jo viime kaudella podiumilla, mutta muutama pieni epäonnistuminen pudotti hänet SM-mitaleilta. Toivon, että ensi kaudella kaikki menee nappiin, ja Koskinen saa näyttää mihin todella pystyy.

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.