Kohta lähtee

Dylan Ferrandis
Kuva
MXGP
Ensimmäinen joukkue-MM finaalierä käynnistyy Red Budin radalla aivan tuota pikaa.

Päivän ensimmäisessä erässä vastakkain ajavat MXGP-luokan ja MX2-luokan kuskit. Pikkuluokan karsinnan voittanut Dylan Ferrandis saa vastaansa koko luokan kivikovan kärjen, sekä MXGP-karsinnan voittaneen Tony Cairolin johdolla ison luokan kärjen.

Keli ei paikan päällä ole paremmaksi muuttunut. Tihkua on edelleen ilmassa ja kisa tullaan ajamaan karsintojen tapaan kurakisana.

Eli Tomac oli tänään totisempi kuin eilen ennen karsintaa. Mies myönsi, että joukkuekisassa mitä vain voi tapahtua.
Aaron Plessinger kokosi taistelutahtonsa tämän päivän finaalieriä varten.
Kuva
Kusti Manninen

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.