Kisaaminen kiinnostaa taas Kaipasta

Omaa kuljetusalan yritystään pyörittävä Mikael Kaipanen vietti pari vuotta hiljaiseloa kilpailemisesta. Nyt polte on löytynyt uudestaan, ja vuoden 2015 EMX300-luokan EM-kutonen tähtää Euroopan radoille.
Mikael Kaipanen nauttii isolla kaksitahtisella kisaamisesta.
Kuva
Henk Van De Haar

Kaipanen liittyi täksi kaudeksi FCR Finland Motorsport -tiimin väreihin. Tiimi vaihtoi puolestaan ajamaan KTM:llä, mikä sopii hyvinkääläiselle. Kaipanen on kilpaillut vuosia KTM:llä ja henkilökohtaisella tasolla oli helppo jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanin, KTM-kauppias Motopalvelun kanssa.

Ennen FCR-sopimuksen syntymistä oli Kaipanen päättänyt omalla tahollaan, että tänä vuonna totisempi kilpaileminen taas maistuisi. Viimeiseen pariin vuoteen mahtuu toki loukkaantumisen aiheuttamaan taukoa, mutta pääasiassa Kaipanen oli päättänyt itse ajaa vähemmän.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.