Kawasaki rynnistää

Uudessa OFFROADProssa on myös iso raportti Kawasakin täysin uudesta pyörästä. Se nostaa Kawan vahvaksi uhkaajaksi Hondalle, Husselle ja Kotarille luokan herruudesta kamppailtaessa.

Syksyllä julkaisemme ensimmäisen ison testin, missä vastakkain ovat kaikki 450-luokan ensi vuoden uutuudet. Kawasaki nousee täysin uudistuneen KX 450:n myötä vahvaksi voittajaehdokkaaksi.

Yhteistyömme VitalMX:n kanssa mahdollisti Kawasakin ensi vuoden uutuuksien koeajon. Merkin Euroopan koeajojen aikatauluista ei vielä ole tietoa.

Tulevassa numerossa on kattava raportti koeajosta ja kurkistus uudistuneen KX 450:n pinnan alle. Kawa pomppasi uuden nelipuolikkaansa myötä kokoluokan kuumaksi puheenaiheeksi. On kiinnostavaa nähdä sen suorituskyky syksyn testissä muita vastaan.

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.