Kawasaki rynnistää

Uudessa OFFROADProssa on myös iso raportti Kawasakin täysin uudesta pyörästä. Se nostaa Kawan vahvaksi uhkaajaksi Hondalle, Husselle ja Kotarille luokan herruudesta kamppailtaessa.

Syksyllä julkaisemme ensimmäisen ison testin, missä vastakkain ovat kaikki 450-luokan ensi vuoden uutuudet. Kawasaki nousee täysin uudistuneen KX 450:n myötä vahvaksi voittajaehdokkaaksi.

Yhteistyömme VitalMX:n kanssa mahdollisti Kawasakin ensi vuoden uutuuksien koeajon. Merkin Euroopan koeajojen aikatauluista ei vielä ole tietoa.

Tulevassa numerossa on kattava raportti koeajosta ja kurkistus uudistuneen KX 450:n pinnan alle. Kawa pomppasi uuden nelipuolikkaansa myötä kokoluokan kuumaksi puheenaiheeksi. On kiinnostavaa nähdä sen suorituskyky syksyn testissä muita vastaan.

Lisää uutisia

Seitsemänvuotias Eetu Huttunen starttaa elämänsä ensimmäiseen motocrosskilpailuun tulevana lauantaina MX50-luokassa Ponkes Raceday:ssä Vantaalla.
Legendaarinen "10 käskyä"-hyppysuora koitui kohtaloksi
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2 kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018.
Enduron EM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Ruotsin Skövdessä menneenä viikonloppuna. Kärkkäinen lähti kilpailuun sarjan johdossa ja tavoitteena Ruotsin kilpailusta oli vain voitto.
Tasainen Supermoton SM-sarja saatiin päätökseensä Tampereella Kaanaa Centerissä. Suomen mestaruuteen ajoi jo toista kertaa peräkkäin Sami Salstola.