Kawasaki rynnistää

Uudessa OFFROADProssa on myös iso raportti Kawasakin täysin uudesta pyörästä. Se nostaa Kawan vahvaksi uhkaajaksi Hondalle, Husselle ja Kotarille luokan herruudesta kamppailtaessa.

Syksyllä julkaisemme ensimmäisen ison testin, missä vastakkain ovat kaikki 450-luokan ensi vuoden uutuudet. Kawasaki nousee täysin uudistuneen KX 450:n myötä vahvaksi voittajaehdokkaaksi.

Yhteistyömme VitalMX:n kanssa mahdollisti Kawasakin ensi vuoden uutuuksien koeajon. Merkin Euroopan koeajojen aikatauluista ei vielä ole tietoa.

Tulevassa numerossa on kattava raportti koeajosta ja kurkistus uudistuneen KX 450:n pinnan alle. Kawa pomppasi uuden nelipuolikkaansa myötä kokoluokan kuumaksi puheenaiheeksi. On kiinnostavaa nähdä sen suorituskyky syksyn testissä muita vastaan.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.