Juhlakilpailu Sysmässä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Sysmän Moottorikerho täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta ja kerho pitää juhlakilpailun sprinttienduron muodossa lauantaina 16.6. Kilpailu on kansallinen, mutta samalla myös W-cup osakilpailu. Ohessa reittivideo tulevasta kisasta.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy tänä lauantaina. Kilpailussa C ja V50-luokat ajavat ensin kolme kierrosta (ladyt ja V60-luokat kaksi kierrosta) ja iltapäivällä A, B ja V40-luokat ajavat neljä kierrosta. 

 

Reittiselostus:

Kilpailureitti on n. 8,3km pitkä.

Harraste-luokat ajavat kyseisen reitin kolme kertaa ja muut luokat neljä kertaa.

Lähtö kisakeskuksesta maantiesiirtymänä n.1.5 km, jonka jälkeen metsäautotietä n. 3 km ja edelleen kylätietä 2 km maastokokeen lähtöön.

Maastokokeen lähdöstä n. 1 km metsäpolkua, jonka jälkeen haastavampi kivikko-osuus, jonka alussa vaativa kivikkonousu, osuus n. 2 km.

Sitten lyhyt kallio-osuus metsäautotielle sisältäen rytminvaihdoksia.

Maastokokeen puolivälissä kaksi lyhyttä pelto-osuutta jonka välissä metsäuraa.

Loppuosa maastokokeesta vaihdellen hidasta- ja nopeampaa metsäpolkua. Maastokokeen loppupäässä toinen kallio-osuus, jossa mennään ylös ja alas hidasta kalliopolkua.

Loppuosa maaliin mutkittelevaa ja etenevää metsäuraa.

Maastokokeen jälkeen siirtymä takaisin huoltoon kisakeskukseen kylätiesiirtymänä. Siirtymän mitta n. 2 km.

Sprinttilenkin kokonaismitta n.16 km.

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.