Hellsten yleiskilpailun kolmanneksi Karkkilassa

Kuva
Sami Salonen
Karkkilassa lauantaina ajetussa sprint endurossa paluun kilparadoille tehnyt Antti Hellsten avasi kilpailukautensa.

Kytönen Motorsportin kuljettajista Peetu ja Pyry Juupaluoma aloittivat kilpailukautensa jo viime viikonloppuna Tohmajärvellä, jossa veljeksistä vanhempi voitti yleiskilpailun ja nuorempi Pyry ajoi C-luokan voittoon nousten samalla B-luokkaan. Juupaluomat jatkoivat kilpailukauttaan menestyksekkäästi Karkkilassa.

Karkkilassa ajettiin neljä pätkää ja yleiskilpailun voittoon ajoi Aleksi Jukola. Kilpailukautensa avannut Hellsten kaasutteli hienosti kolmanneksi yleiskilpailussa ja oli samalla sijalla myös A3-luokassa. Juupaluoman veljekset jatkoivat myös vahvoja otteitaan, kun Peetu ajoi A1-luokan voittoon ja yleiskilpailussa neljäs. Peetu pikkuveli Pyry ajoi puolestaan selvään voittoon B-luokassa ja oli yleiskilpailussa sijalla 13.

– Tämän päivän kilpailu oli positiivinen yllätys. Ajattelin etukäteen, että tulos olisi huonompi. Tekemistä vielä kuitenkin riittää ja pyöräänkin on vielä totuttelemista, kun ajaa pitkästä aikaa kaksitahtisella, Antti Hellsten kertoi kilpailun jälkeen tunnelmiaan.

– Ensimmäisellä kierroksella oli vähän hakemista eikä saanut kunnon rytmiä ajoon, mutta sen jälkeen sain ajon taas kulkemaan. Viimeisellä kierroksella kuitenkin harmittavasti etujarru hajosi ja hävisin sen johdosta runsaasti aikaa, A1-luokan voittanut Peetu Juupaluoma kertoi.

– Hyvä kilpailu. Ohitettavia oli aika paljon, johon kului aikaa ja sekoitti omaa ajamista. Kertaalleen tuli käytyä myös nurin, lähes kahdella minuutilla B-luokan voittoon ajanut Pyry Juupaluoma kertoi.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.