Galleria: Kangasalan SM

Kuvagalleriassa kuvia eri luokkien kuskeista. Kangasalla ajettu endurokauden toinen osakilpailu oli Eemil Pohjolan ylivoimaa.
Kuva
Sami Salonen

Endurokauden toisessa SM-osakilpailussa Kangasalla yleisikisan kärkeen säntäsi heti ensimmäisestä erikoiskokeesta lähtien Jämsän Eemil Pohjola. Tulevan Päitsin vahva voittajasuosikki on ollut hurjan nopea kauden kahdessa SM-kisassa.

Ennakkoasetelmissa Pohjolan kovin haastaja, hallitseva Päijännevoittaja Aleksi Jukola avasi päivän tyylilleen uskollisesti rauhassa. Jukola kiristi tahtia pätkä toisensa jälkeen ja hilasi itsensä mitalisijojen ulkopuolelta kisan kakkoseksi. Koko päivän hyvällä tahdilla ajanut Roni Kytönen oli kisan kolmas.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.