Enduro Finlandia 2019

Kuva
Youtube
Kanteleen Krossarit järjesti upean Enduro Finlandia ajotapahtuman.

Kanteleen Krossarit järjesti suomalaisille enduron rakastajille niin hienon tapahtuman, että sitä kannattaa tunnelmoida. Enduro Finlandiassa oli parhaat talvienduropuitteet, mitä on tullut tähän päivään mennessä nähtyä.

Kuljettajia oli mukana huimat 134 ja yhdelle kierrokselle tuli matkaa jopa 36km. Sää suosi kuljettajia ja spoorit oli upeassa kunnossa.

Tapahtuma oli myös uusi pelinavaus erilaiselle harrastamiselle. Enduron ei tarvitse aina olla ryppyotsaista vääntämistä. Spoorissa voi pitää myös hauskaa yhteisöllisen kuntoilun merkeissä.

Toivottavasti Enduro Finlandiasta kasvaa tulevaisuudessa todellinen klassikko. Jo ensimmäinen Enduro Finlandia veti paikalle enemmän kuskeja kuin keskimääräinen kansallinen endurokilpailu.

Ohessa Henrik Saarnikon tekemä upea filmi aiheesta.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.