Aaltonen MXV45 Suomen Cup mestari

Teksti
Miska Aaltonen varmisti motocrossin V45-luokan Suomen Cup -mestaruuden Orimattilassa. Mies turvasi mestaruuden ajamalla luokan molempien erien kolmanneksi.

Motocrossin SM-sarjan ja samalla Suomen Cupin kauden viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Orimattilassa. Ensimmäisen V45-luokan erän voittoon ajoi Tommi Laine, ja toiseksi tuli Lari Lehtiö. Toiseen erään kaksikon sijoitus vaihtui Lehtiön voitoksi, ja Laine oli toisen erän toinen. Aaltonen kuittasi kolmannen sijan molemmista päivän eristä, ja sinetöi samalla Suomen Cupin mestaruuden nimiinsä.

– Ajoin varmistellen kaksi kolmossijaa ja mestaruuteen. Ekassa erässä ajaminen oli hieman vaikeaa, eikä oikein irronnut. Toisen erän alussa ajoin hetken täysiä ja sen jälkeen mestaruudesta, en erävoitosta, kommentoi Aaltonen kilpailun jälkeen.

Tämän kauden mestaruus oli Aaltoselle peräti 16:s. Lehtiö sijoittui Aaltosen jälkeen V45-luokan Suomen Cupin toiseksi ja Laine oli pisteissä kolmas.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol