Aaltonen MXV45 Suomen Cup mestari

Teksti
Miska Aaltonen varmisti motocrossin V45-luokan Suomen Cup -mestaruuden Orimattilassa. Mies turvasi mestaruuden ajamalla luokan molempien erien kolmanneksi.

Motocrossin SM-sarjan ja samalla Suomen Cupin kauden viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Orimattilassa. Ensimmäisen V45-luokan erän voittoon ajoi Tommi Laine, ja toiseksi tuli Lari Lehtiö. Toiseen erään kaksikon sijoitus vaihtui Lehtiön voitoksi, ja Laine oli toisen erän toinen. Aaltonen kuittasi kolmannen sijan molemmista päivän eristä, ja sinetöi samalla Suomen Cupin mestaruuden nimiinsä.

– Ajoin varmistellen kaksi kolmossijaa ja mestaruuteen. Ekassa erässä ajaminen oli hieman vaikeaa, eikä oikein irronnut. Toisen erän alussa ajoin hetken täysiä ja sen jälkeen mestaruudesta, en erävoitosta, kommentoi Aaltonen kilpailun jälkeen.

Tämän kauden mestaruus oli Aaltoselle peräti 16:s. Lehtiö sijoittui Aaltosen jälkeen V45-luokan Suomen Cupin toiseksi ja Laine oli pisteissä kolmas.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.