Aaltonen MXV45 Suomen Cup mestari

Teksti
Miska Aaltonen varmisti motocrossin V45-luokan Suomen Cup -mestaruuden Orimattilassa. Mies turvasi mestaruuden ajamalla luokan molempien erien kolmanneksi.

Motocrossin SM-sarjan ja samalla Suomen Cupin kauden viimeinen osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Orimattilassa. Ensimmäisen V45-luokan erän voittoon ajoi Tommi Laine, ja toiseksi tuli Lari Lehtiö. Toiseen erään kaksikon sijoitus vaihtui Lehtiön voitoksi, ja Laine oli toisen erän toinen. Aaltonen kuittasi kolmannen sijan molemmista päivän eristä, ja sinetöi samalla Suomen Cupin mestaruuden nimiinsä.

– Ajoin varmistellen kaksi kolmossijaa ja mestaruuteen. Ekassa erässä ajaminen oli hieman vaikeaa, eikä oikein irronnut. Toisen erän alussa ajoin hetken täysiä ja sen jälkeen mestaruudesta, en erävoitosta, kommentoi Aaltonen kilpailun jälkeen.

Tämän kauden mestaruus oli Aaltoselle peräti 16:s. Lehtiö sijoittui Aaltosen jälkeen V45-luokan Suomen Cupin toiseksi ja Laine oli pisteissä kolmas.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.