250 crossipyörien vertailu alkaa viikonloppuna

OFFROADPron Kusti Manninen on parhaillaan matkalla viikonloppuna alkavaan 250-kuutiosten crossipyörien vertailutestiin.

2019-mallisten pikkunelareiden testissä mukana ovat Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, KTM ja Husqvarna. Kuten tiedetään, Yamahan sekä Hondan 2019-malleihin on tehty hienosäätöjä. Husqvarna ja KTM lähtevät kauteen 2019 mm. uudistuneella rungolla. Suzuki sen sijaan on periaatteessa täysin uusi. Suzukin uutta pikkunelaria ei olla päästy vielä kokeilemaan, ja ensikosketus siihen onkin testin yhteydessä. Kawasaki on joukosta ainoa, johon ei juuri uudistuksia tullut.

Testi tullaan ajamaan kolmella eri radalla, mutta parhaillaan Los Angelesin kovat sateet saattavat aiheuttaa yllätyksiä. Kerromme kuinka testi etenee ja kokonaisuudessaan sen voi lukea ensi vuoden ensimmäisestä OFFROADPron numerosta.

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.