Vierumäki Grand Nationalin Suomen pään järjestäjäkerho vaihtuu

VGN, Vierumäki, cross country
Kuva
Sami Salonen
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.

Vierumäki Grand Nationalin (VGN) varsinainen järjestäjätaho säilyy edelleen samana kuin Ruotsin legendaarisessa Gotland Grand Nationalissa, mutta suomalaisesta toteutuksesta ei vastaa enää Asikkalan Moottorikerho (AsikMK).

OFFROADPron saamien tietojen mukaan kilpailu ajetaan ensi toukokuussa samalla Vesivehmaan lentokenttäalueella kuin viime keväänä, mutta vetovastuun kilpailureitistä ja siihen liittyvistä toiminnoista on ottamassa toinen lähialueen seura. Itse asiassa asiasta neuvotellaan vielä kahden kerhon kanssa.

Varmuus uudesta järjestäjäkerhosta pitäisi olla selvillä lähipäivinä.

Asikkalan kunta ja alueen yrityksiä ovat osoittaneet halunsa kilpailun säilymiselle Asikkalassa.

Kilpailu tullaan ajamaan kilpaluokassa Euro Cup -arvoisena.

Kilpailun ajankohta on perjantai ja lauantai 11.-12. toukokuuta.

Ilmoittautuminen kilpailuun on ollut avoinna jo pitkään.

Lisätiedot & ilmoittautuminen

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.