Toukokuun Blackseven pähkinä - vastaa ja voita

Teksti
On jälleen Blacksevenin pähkinän vuoro, johon kannattaa vastata pikaisesti.

Joka kuukauden 7. päivä on mahdollisuus voittaa tuotepalkintoja, vastaamalla moottoripyöräily aiheiseen kysymykseen eli pähkinään. Kysymykset on tehty välillä pilke silmäkulmassa, eikä vastaus välttämättä ole absoluuttinen totuus, ehkä joskus enemmänkin mielipidekysymys. Vastausaikaa on vain kyseisen kuun 7. päivän ajan ja voittaja julkaistaan seuraavana päivänä. BLACKSEVEN PÄHKINÄ julkaistaan myös Xracing.fi sivulla.

TOUKOKUUN BLACKSEVEN PÄHKINÄ KYSYMYS

Vuoden 1986 motocrossin joukkuen MM-kilpailu ajettiin Italian Maggiorassa. Kyseinen kilpailu sai legendaarisen maineen USA:n joukkueen dominoidessa tapahtumia, heidän ottaessa jokaisesta erästä sijat 1 ja 2.

Suomen joukkue oli loistavassa iskussa, Mika Koukin ajaessa 125cc luokassa sijat 3 ja 2, Pekka Vehkonen oli 250cc luokassa 6. ja keskeytti toisen ajamansa erän, sekä Kurt Ljungqvistin ollessa 500cc luokassa 8. ja 3. Näillä sijoituksilla Suomi jäi vain yhden pisteen pronssista ja kolme pistettä hopeasta.

Ja itse PÄHKINÄÄN, USA:n joukkueen Johnny O´Maran suoritusta pidettiin sensaatiomaisena, hänen ajaessaan 125-kuutioisella Hondalla molemmissa erissä toiseksi. Tiedätkö millä rengasmerkillä O´Mara ajoi?

Toukokuun palkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken Bridgestone Battlecross motocross tai enduro rengassarja, voittajan valinnan mukaan.

Vastausaikaa vain toukokuun 7. päivän ajan!Vastausaikaa vain huhtikuun 7. päivän ajan! Käy vastaamassa BLACKSEVEN Oy:n sivuilla https://www.blackseven.fi/  ja voita!