Enduro

Nummelassa ajettiin tänään perinteikäs Nostotalkoot-endurokisa. Takavuosista poiketen nykymuotoinen Nostotalkoot ajettiin sprinttikisana.
Maaliskuussa ajettavan MM-Päitsin lumispoorit tulevat laittamaan ulkomaalaiset MM-kuskit koetukselle. Christopher Nambotin ja Antoine Basset vakuuttavat olevansa mukana tositarkoituksella, mutta onko ulkomaalaisilla kuitenkaan saumaa suomalaisia vastaan?
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää tämän kauden ensimmäisen enduron SM-osakilpailun Riihimäellä 3.3.2018. Kilpailun nimenä on SM Lopen Enduro Lopella endurosafareita järjestävän yrityksen mukaan.
Antti Ahtila vei U20-luokan voiton, Hugo Svärd ajoi toiseksi ja Hermanni Haljala nuorten kolmoseksi enduron U20-luokan avausosakilpailussa Huhdanojan ja Sammaliston maastoissa.
Nummelan Nostotalkoot ajetaan sprinttinä pitkällä radalla, joka lumisateiden myötä on entisestään parantunut.
Vuodesta 2013 lähtien edellisen vuoden enduron U20-luokan nuorten Suomen mestari tai vastaava on saanut kunnian olla Mika Ahola stipendiaatti kuljettaja seuraavalla kaudella.
Sherco SE-R 125:n kestotesti ylitti puolimatkan. Isoja murheita ei ole ilmennyt mutta renkaat ja pakoputket menivät vaihtoon.
Eero Remes järjestää kaikille avoimen ajopäivän 24.2. Mäntsälässä. Pitkään ajopäivään on mahdutettu monipuolista harjoittelua erilaisissa maastoissa, sekä päivänvalossa että pimeässä.
17.-18. maaliskuuta ajettavassa Päijänneajossa on MM-sääntöjen mukaisesti 30 päivän sulkuaika erikoiskokeilla. Huomio asia talvikisoihin ilmoittautuessasi.
Järjestyksessään 24. Numibia Snow Enduro ajetaan Nummisten ja Halkian alueella sunnuntaina 25. helmikuuta.  Ulkomaalaiset MM-sarjalaiset maustavat kilpailua.