Enduro

Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Huomena, lauantaina on Jämsän crossiradan läheisessä maastossa mahdollisuus koeajaa ensi kauden uutuuksia.
Beta 2018, Beta
Beta-enduropyörien koeajot jatkuvat Jämsässä lauantaina.
Enduron viisinkertainen maailmanmestari Samuli Aro tuli isäksi juuri, kun kansainvälinen ura otti tuulta siipiensä alle. Nyt reipas 18 vuotta myöhemmin hän on kolmen pojan onnellinen isä, joka keskittyy jäkikasvunsa harrastuksiin.
60-vuotissyntymäpäiväänsä eilen juhlinut Maire ”Mami” Jäntti hurahti moottoriurheiluun jo lapsena, mutta vasta kolmikymppisenä hän onnistui hankkimaan ensimmäisen enduropyöränsä.
Suomen Moottoriliitto ja Marko Tarkkala Racing tarjoavat SML:n jäsenkerhojen jäsenille ammattimaista koulutusta luentojen muodossa talven 2017-2018 aikana.
Jämsässä järjestetään 18.11 Jämsän motocrossradalla enduroleiri kaikentasoisille kuskeille, jonka yhteydessä on myös muutamien merkkien koeajotilaisuus.
Ylihuomenna, keskiviikkona alkaa enduron ensi kauden vakionumeroiden haku.
Mika Vuori, 1991
Mika Vuori starttaa lauantaina 30:tta kertaa perättäin Gotland Grand National -kilpailuun. Radan kosteustaso muistuttaa uima-allasta. Sekös 53-vuotiasta naantalilaista hymyilyttää.
Skutsi ylle ja skuugenbiigeliin pyörimään, nyt kun kelitkin ovat juuri otolliset enduropuvun koeajoon.