Enduro

Toinen kisapäivä enduron EM:ssä ei tuonut suuria muutoksia tuloslistoihin eiliseen verrattuna.
Italiassa tänään ajettu enduron EM-sarjan osakilpailu keräsi komean määrän suomalaiskuskeja paikalle. Yleiskisassa Roni Kytönen oli paras suomalainen.
KTM-kuljettaja Sanna Kärkkäinen on parhaillaan Italian Fabrianossa, jossa ajetaan enduron EM-sarjan ensimmäinen osakilpailu.
Kytönen Motorsport Husqvarna tiimi on mukana tänä viikonloppuna enduron EM-sarjan avausviikonlopussa Italian Fabrianossa. Tiimin kaikki kolme enduro kuljettajaa ovat mukana kilpailussa.
Enduron EM-sarjan avauskisa ajetaan viikonloppuna Italiassa, Fabrianossa. Suomalaiskuskien otteita voi seurata livetulospalvelun kautta.
OffroadPro Kalifornian kirjeenvaihtaja Kusti Mannisen kävi vuoristossa nauttimassa endurosta. Oheisesta kolumnista ja videosta selviää mitä tapahtuu kun talvi yllättää vuoristossa.
Honda tuo markkinoille 2018-vuosimalliset enduropyörät, jotka ovat Red Moton valmistamia.
Enduron EM-sarjan avauskilpailuun italiassa on alle kuukausi aikaa. Kisassa on mukana jälleen iso kattaus suomalaiskuskeja.
Turun Moottorikerhon Niko Aitta ja Vantaan Moottorikerhon Jiri Leino järjestävät enduron ajoleirin, jonka tuotolla rahoitetaan heidän matkaansa MM-osakilpailuihin Espanjaan ja Portugaliin. Kumpikin ajoi MM-pisteille Päijänteen Ympäriajossa.
Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.