Italian EM taputeltu

Toinen kisapäivä enduron EM:ssä ei tuonut suuria muutoksia tuloslistoihin eiliseen verrattuna.

Kytönen Motorsportin Roni Kytönen oli eilisen tapaan yleiskisan nopein suomalaiskuski. U21 -luokassaan eilisestä pykälällä tulostaan parantanut Kytönen oli tänään siis luokassaan toinen ja yleiskisan yhdeksäs.

– Lauantaina eka kierros oli huono ja siinä jäinkin liikaa. Toisesta kierroksesta asti ajo kulki ja loppuun asti rutistin, mutta kolmanneksi jäätiin. Sunnuntai oli hyvä päivä kokonaisuudessaan. Voitosta oli tiukkaa vääntöä, mutta endurotestillä otin turpaan sen verran, että jouduin tyytymään toiseen sijaan. Kiitos koko huoltoporukalle ja kaikille yhteistyökumppaneille, Kytönen summasi viikonlopun

Kytönen Motorsportista löytyy myös päivän toiseksi nopein kotimainen kuski, sillä Lari Jukola ajoi yleisessä sijalle 19. Eiliseen verrattuna Jukola joutui luokassaan taipumaan yhden sijan alaspäin, ollen tänään Junior E1 -luokan neljäs.

Kuin eilisen kisan toistona Sanna Kärkkäinen oli tänäänkin luokassaan hurjassa vauhdissa. Eilen kisan jälkeen Kärkkäinen kertoi, että paikoin ajoa haittasivat hitaammat kuskit, joiden ohittelu vei aikaa. Kärkkäiselle määräytyi huono lähtöpaikka, sillä hän ei sarjaa viime kaudella ajanut. Lähtöjärjestys kauden avauskisaan määräytyi viime vuoden sijoituksen perusteella.

Tämän päivän kisassa Sanna Kärkkäinen venytti voittomarginaalinsa liki kahteen minuuttiin ja vei voiton vakuuttavasti. Seuraavaan osakilpailuun hän pääsee starttaamaan sarjajohtajana paremmalta paikalta.

Veteraaneissa eiliseen tapaan kärjessä keikkui kolmen suomalaiskuskin letka. Tänään Mika Paavola oli meikäläisistä nopein, ollen Senior-luokan toinen. Juha Puotsaari oli kolmas ja Janne Mukkala neljäs.

Kisan täydelliset tulokset löytyvät TÄSTÄ

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.