YZ65 saatavilla kesäkuussa

Yamahan odotettu julkistus myös Suomen osalta saapui ja nyt uusi YZ65 on virallista myös meillä.

Jo vähän aiemmin uutisoimme Yamahan odotetun uutuuden julkaisusta. Linkki uutiseen löytyy TÄSTÄ

Tuolloin ei vielä ollut pyörän tarkkaa saapumisaikaa Suomeen tiedossa, eikä hintaa. Nyt nuokin asiat ovat varmistuneet ja YZ65 tulee olemaan Yamaha-jälleenmyyjillä kesäkuussa. YZ65:n suositushinta on 4540 €. Lisätietoja valtuutetuilta Yamaha-jälleenmyyjiltä.

 

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, startti, lähtö
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro järjestävät ”viikonlopuksi katsomaan Suomen parasta crossia Hyvinkäälle” -kilpailun, jossa voi voittaa pääsylipun SM- ja SC-avauksen katsomoon. Osallistuminen on helppoa.
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin Romanian Bacaussa. Toinen kisapäivä sujui Sanna Kärkkäiseltä voitokkaasti ja hän jatkaa sarjapisteissä ykkösenä.
Rajusti uudistunut ja rajoja rikkova KTM SX -motocrossmallisto mallivuodelle 2019 on pian saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä. KTM jatkaa READY TO RACE -visionsa toteuttamista näillä ultrakevyillä kilpapyörillä ja pyrkii aktiivisesti viemään of
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu on saatu nyt ajettua Romanian Bacaussa. Kytönen Motorsport Husqvarnakuljettaja Roni Kytönen oli EM-sarjassa ennen Romanian osakilpailua toisena.
Eelis Viemerö vei EMX65-luokassa päivän yhteistulosten ykköspaikan ja nousi Lavangon kisan kovimmaksi suomalaiskuskiksi.