Motopalvelu Offroadpäivä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Kauden päätöstapahtuma, Motopalvelu Offroadpäivä järjestetään lauantaina 9.12. klo 9.00-14.00. Paikalla Motopalvelun tiimikuljettajia sekä joulupuuro ja kahvitarjoilu.

Messinkitien myymälässä Orimattilassa on muodostunut jokavuotinen perinne joulukuun alun ”Puuropäivästä”. Silloin koolla Motopalvelun myymälässä on koko tiimin väki ja kaikille avoimeen tapahtumaan on järjestetty ohjelmaa ja tarjoilua.

Tänä vuonna pyöräpuolella on esillä 2018 KTM ja Yamaha offroadmallisto. Pihan puolella on taas mahdollisuus testata heittokäden tarkkuus, kun Miko Mellinin tiimin aikanaan lanseeraama Männänheittopeli kolisee. Viime vuonna Männänheittopelin kunniakkaan vetovastuun sai Vilma Jarkkola, joka nyt vuorostaan emännöi peliä jatkossa.

Vanhan kaluston ystäville on mahdollisuus tuntea historian havina vanhojen pyörien parissa, niitä Niemitalon kokoelmista löytyy runsaasti.

Ostohousut jalassa tulleille on tarjolla ajovarustepoistoja -15%, -30% ja jopa -50%, merkkeinä mm. FOX, Alpinestars, Yoko, Shoei. KTM Powerweareja myös sopuhinnoin.

Joulukuun tarjouksena uuden tai käytetyn offroadpyörän ostajalle nastarengaspaketti -50%.

Miko Mellin luovutti Männänheittopelin vetovastuun. Timo Niemitalo siirsi sen Vilma Jarkkolalle.
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.