Monster Cup

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa kilpaillaan miljoonasta taalasta. Pystyykö Tim Gajser skrubbaamaan ohi jenkkien kivikovan kärkikaartin?

Tim Gajser lähtee kovimpana eurooppalaiskuskina haastamaan USA:n kivikovan kärkikaartin viikonlopun Monster Cupissa. Toki Ken Roczen puolustaa myös vanhan mantereen mainetta mutta Gajser tulee MM-sarjasta, Roczenilla taas on jo pitkä kokemus AMA-sarjoista.

Jos Gajser pystyy sellaiseen kyytiin, kuin viime syksyn SMX Cupin Poleposition-kierroksella, on miehellä täydet mahdollisuudet viedä miljoonan salkku mukanaan.

Mihin yltää Justin Barcia, joka parin vaisun kauden jälkeen hakee uutta nousua ilman tehdaskalustoa. Barcia ajaa ensi kauden yksityiskuskina Hondalla, nyt olisi aika taas tehdä tulosta jos meinaa vielä tehdaskalustoon päästä käsiksi.

Moni hyödynsi OFFROADPron ja Feld Entertainmentin tarjouksen, jossa tilaajamme saivat ostaa livepaketin koko AMA-superikaudelle ja Monster Cupin siihen kaupan päälle. Vaikka erikoistarjous meni jo, löytyy normihintainen livelähetys TÄÄLTÄ.

Justin Barcia hakee uutta ryhtiä uralleen yksityiskuskina.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.