Mäntylä naisten 125-luokassa neljäs

Kuva
Mäntylän tiedotus
Melissa Mäntylä ajoi neljänneksi naisten EM-sarjan 125-kuutioisten luokassa.

Naisten motocrossin EM-sarja jatkui viikonloppuna Hollannissa, Valkenswaardin legendaarisella radalla. Ensimmäisen kilpailun tavoin kilpailussa mukana nähtiin suomalaisista Hanna Mertsalmi ja Melissa Mäntylä. Tällä kertaa mukana nähtiin ilahduttavasti 49 naista, eli osa karsittiin joukosta pois jo ennen varsinaisia kisaeriä. Molemmat suomalaiset ajoivat kuitenkin itsensä mukaan kisaeriin.

Sunnuntaina ajetun ensimmäisen kisaerän voitto meni Shana Van Der Vlistille. Mäntylä oli 22. ja Mertsalmi 36. Van Der Vlist vei myös toisen erän nimiinsä ja samalla myös päivän totaalin. Mäntylä oli erän 19. ja Mertsalmi 33. Luokkakohtaisissa kokonaistuloksissa Mäntylä oli hienosti 125-kuutioisten luokassa neljäs ja Mertsalmi 250-kuutioisten luokassa 38.