Koeajossa uudistettu Lavanko

VMK:n puheenjohtaja Pasi Jaatinen kävi piirtämässä ensimmäiset renkaanjäljet uudistuneeseen Lavangon rataan.
Kuva
Sami Salonen

Vielä tänä aamuna koneet möyrivät Vantaan Lavangon radalla. Rataryhmä on tehnyt pitkiä päiviä ison uudistuksen kanssa ja nyt perjantaina puolen päivän aikaan uudistunut Lavanko aukesi.

Radan kiertosuunta on muutettu, nyt mennään jälleen myötäpäivään. Samalla muutamien mutkien muoto muuttui ja hyppyrit tietysti sovitettiin kiertosuunnan mukaiseksi.

Koeajossa vastatehdyllä ja sileällä radalla ei moitteen sijaa läytynyt. Uudistus on hyvä ja onnistunut, nyt suurella vaivalla möyritty radan pintamateriaalikin on likimain täydellistä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Seitsemänvuotias Eetu Huttunen starttaa elämänsä ensimmäiseen motocrosskilpailuun tulevana lauantaina MX50-luokassa Ponkes Raceday:ssä Vantaalla.
Legendaarinen "10 käskyä"-hyppysuora koitui kohtaloksi
Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla järjestää kansallisen Racingbike Endurosprint 2 kilpailun Lopen Räyskälässä lauantaina 1.9.2018.
Enduron EM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin Ruotsin Skövdessä menneenä viikonloppuna. Kärkkäinen lähti kilpailuun sarjan johdossa ja tavoitteena Ruotsin kilpailusta oli vain voitto.
Tasainen Supermoton SM-sarja saatiin päätökseensä Tampereella Kaanaa Centerissä. Suomen mestaruuteen ajoi jo toista kertaa peräkkäin Sami Salstola.