Kaivolainen ylivoimainen Mikkelin CC-kisassa

Mikkelin Moottorikerhon uuden, Jyhnäharjun rata-alueen avajaiskisana ajettiin 5.8. kansallinen cross country –kilpailu, jossa A-luokkaa hallitsi ylivoimaisesti Joni Kaivolainen.

Vasta valmistuneella Jyhnäharjun radalla avajaiskisana ajetussa CC:ssä muiden luokkien voittoon ajoivat Oskari Hellman B-luokassa, Niko Ahokas nuorten luokassa, Teresa Teppola naisissa, Jari Reponen harrasteluokassa, Sami Kärkkäinen V40:ssä, Tapio Koivusaari V50:ssä ja Ari Kannela V60-luokassa.

Kisan täydelliset tulokset luokittain löytyvät TÄSTÄ

Mikkelin Moottorikerho on ollut jo vuosia vailla omaa rataa. Jyhnäharjun rata-alueen saaminen kerhon käyttöön on ollut suuri ponnistus ja suuri saavutus, jolla uskotaan olevan tuntuva vaikutus paitsi kerhon omaan toimintaan myös koko offroad-harrastukseen Etelä-Savossa.

Ajettavassa kunnossa on tällä hetkellä motocross-rata ja cross country-kisassa käytössä olleet maastolenkit tulevat toimimaan enduron harjoitusratoina. Crossirata on nyt avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, paitsi tiistaina se on suljettu. Lauantaina radalla voi ajaa klo 9-18 ja sunnuntaina 12-18.

Mikkelin Moottorikerho pelaa reilua peliä eikä peri toistaiseksi ratamaksuja, koska rata ei ole vielä täysin valmis.

Jyhnäharjun rata löytyy 5-tien varresta, osoitteesta Merrasmäentie 1297, Hirvensalmi.

Tarkempi raportti Jyhnäharju CC -kisasta ja Mikkelin Moottorikerhon uudesta radasta seuraavassa lehdessä, joka ilmestyy 15.9.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.