Husqvarna vahvemmin mukana MP-Messuilla

Teksti
Husqvarnan Real Street -mallisto täydentyi uudella Svartpilen 701 -mallilla, joka on Suomen ensiesittelyssä MP19-messuilla.

Mallivuodelle 2020 esitelty EE 5 minisähköpyörä on nähtävillä Husqvarnan osastolla 6P50 ja ensimmäistä kertaa Husqvarna Street -mallistoa on koeajettavissa tapahtumassa.

Osastolla palvelevat valtuutetut Husqvarna -jälleenmyyjät, jotka räätälöivät rahoitustarjoukset asiakkaalle sopiviksi. Lisäksi saatavilla on laaja valikoima Husqvarna Accessories -lisävarusteita ja Clothing -tuotteita. Jokaiseen Husqvarnan katumoottoripyörään kuuluu myös Husqvarna Mobility Service -tiepalvelu, joka takaa matkasi jatkumisen.

Koeajettavissa ovat seuraavat Husqvarna Street -mallit:

SVARTPILEN 401

VITPILEN 401

VITPILEN 701

701 SUPERMOTO

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.